Han  lever

Direktlänk till inlägg 3 juni 2020

Världens människor vill inte veta av Jesus/Gud

Av Anji - Onsdag 3 juni 23:13

Världens människor vill inte veta av Jesus/Gud  https://experimentlandet.blogg.se/2020/june/

 

De flesta människor vill inte ha med Jesus/Gud att göra för han kan inte ge dem vad de suktar och trånar efter i denna världen och som är pengar (helst så mycket som möjligt) och makt som de kan få om de har mycket pengar eller om de inte har jättemycket pengar (makt) åtminstone materiell tillfredsställelse, trygghet, framgång, ära, status etcetera.

 

Detta är vad de älskar, suktar och åtrår och av den anledningen så är de VÄRLDENS barn. De är barn som älskar världen och Jesus/Gud (bibeln) lär att hela världen är i den ondes våld och att världen styrs av Satan, luftens furste och att han och hans rike är fiender till Jesus/Gud och till Jesus/Guds rike som inte är av denna världen. Det är ett ANDLIGT rike!!

Därmed är de Satans barn även om de för det mesta är snälla och kanske till och med jättesnälla.

 

De har valt sida även om de är jättesnälla och goda och de har valt vilken herre de vill tjäna och det går inte att tjäna två herrar samtidigt. Antingen så tjänar en människa Gud eller Mamon och Mamon är världens system, det Antikristliga systemet, inklusive penningen/pengarna eller så tjänar den Jesus/Gud och hans rike som är ett andligt rike.

Jesus/Gud och bibeln lär att vi som frälsta och troende på honom skall älska våra fiender och vända andra kinden till FÖR ATT VI SKALL KUNNA LEVA I FRID HÄR PÅ JORDEN/I VÄRLDEN (som är i den ondes våld).

Inte för att vi skall hjälpa de onda, de ofrälsta, att kunna fortsätta med sitt/sina onda verk utan för att vi (som har blivit frälsta till honom och som strävar efter att följa honom), skall kunna sprida Jesus/Guds rike här på jorden.

 

Hat föder hat och det visste Jesus och Jesus hatade ingen och vi skall inte heller hata dem som är emot oss. Det betyder dock inte att vi är tvingade att älska dem (att vi skall älska världen och allt vad som finns i världen inklusive människor som är emot oss och Jesus/Gud) och att vi är tvingade att hjälpa dem/dessa människor i sitt hat till oss och till Jesus/Gud.

 

De ogudaktiga, de som med berått mod har arbetat emot honom på det ena eller det andra sättet (trots att de haft kunskapen, vetat bättre) och tyckt om det för att det har kunnat ge dem deras positioner i världen (makt, pengar, status, ära etcetera) kommer förr eller senare få sitt straff av Jesus/Gud. De kommer att bli kastade i den brinnande eldsjön enligt vad Jesus/Gud och bibeln lär.

 

Om de någon gång har tagit emot Jesus/Gud (blivit frälsta till honom) men sedan valt att vandra på den breda vägen för att kunna sko sig av världen och för att kunna vinna framgång och pengar i världen (makt), materiell tillfredsställelse, status och ära och därmed vänt sig bort från Jesus/Gud (avfallit från honom och ställt sig på Satans sida) så kommer de att hamna i helvetet när de dör och innan ”domens dag” då de efter det ”på domens dag” blir kastade i den brinnande eldsjön tillsammans med alla som har vandrat med världen och med Satan och hans demoner och som har trivts med det (fått glädje och lycka i världen, njutit genom att göra det), trots att de visste bättre, trots att de hade fått kunskap.

 

OBS.

 

Detta är vad Jesus/Gud och bibeln lär. Det är inte vad jag lär.

Jesus/Gud har förbarmande över människor som har blivit frälsta till honom och som efter det begår synder och som vill vända om och vända bort från sina synder (sin synd) men han har inget förbarmande över människor som trivs med att begå synder för att få ligga bra till hos världen och för att kunna tjäna pengar av världen och kunna få sig ett namn i världen med allt vad det innebär (bli dyrkade av världen) och som sedan kallar sig för ”kristna”, för Jesus lärjungar, och för frälsta till honom.

 

De kommer att hamna i helvetet den dag när de dör och sedan på domens dag bli kastade i den brinnande eldsjön tillsammans med alla ogudaktiga (med Gudsbespottare) och med Satan och hans demoner (demonandar).

 

Ofrälsta som har varit snälla här i världen (som inte har trampat på eller spottat på Jesus/Gud medvetet) och som har gjort så gott de har kunnat, betalat sin skatt och som har gjort rätt för sig och hjälpt sina medmänniskor så gott de har kunnat, kommer på domens dag (efter vilan när de dör och har vilat ut) att få en ny chans på domens dag för att många av dem inte visste vad de gjorde.

 

Förlåt dem ty de vet inte vad de gör”, sa Jesus/Gud och han sa till rövaren på korset bredvid honom som kände uppriktig ånger för allt ont han hade gjort och berättade det för Jesus/Gud ”att idag kommer du att vara med mig i paradiset”. DETTA ÄR JESUS/GUDS KÄRLEK!!

De som däremot vet vad de gör och som hånar och bespottar Jesus/Gud medvetet för att få kunna tjäna pengar och allt annat som världen erbjuder, och som inte vill veta SANNINGEN, som inte vill veta av Jesus/Gud, kommer han inte att ha någon sympati för ”DEN DAGEN”! Han kommer att visa bort dem när de säger att:

 

Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn? Då skall jag säga dem som det är: Jag känner er inte. Försvinn här- ifrån, ni ondskans hantlangare! (Matt. 7:22-23).

 

Att hota människor med att om de inte kommer till tro på Jesus/Gud under detta jordeliv så kommer de att hamna i helvetet, är en Satans taktik för att han vill ha makt och kontroll över människor.

Det är samma taktik som präster har använt de senaste århundradena för att få makt och kontroll över människor.

 

Vi som har blivit SANT frälsta till Jesus/Gud vet att det inte går att driva in människor till Guds/Jesus rike genom att hota dem med helvetet eller att som kyrkorna och samfunden gör idag, säga att Jesus/Gud älskar allt och alla och att om man bara börjar att stötta en kyrka eller ett samfund (de Satans präster och pastorer och medlemmar som finns där) och allt vad den kyrkan eller samfundet tror på och står upp för, så kommer det att gå en väl.

 

Det är en Satans lögn!!

 

/Anji

 

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 21 sept 23:03

  /Anji

Av Anji - Söndag 20 sept 20:02

"In every thing give thanks: for this is the will of God in Christ   Jesus concerning you." 1 Thessalonians 5:18 (KJV)   1 Thess 5:18  och tacka Gud i allt. Detta är Guds vilja med er i Kristus Jesus.      1 Tim 4:4 Allt som G...

Av Anji - Lördag 19 sept 00:38

  Guds egendomsfolk!  Är du hans barn?     /Anji

Av Anji - Onsdag 16 sept 20:49

Att vandra i Anden       https://theholyremnant.blogspot.com/2020/08/vandra-i-anden.html När vi blir födda på nytt får vi den Helige Ande, och då får vi också hjälp att vandra i Ande, men vi har fortfarande köttet att kämpa emot. Anden står e...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se