Han  lever

Alla inlägg under juni 2020

Av Anji - 20 juni 2020 00:23

  
Kol 2:8

Se till att ingen fångar er med den tomma och förrädiska filosofi som bygger på mänskliga traditioner och världsliga makter och inte på Kristus.

 

 

Mark 7:4

Och när de kommer från torget äter de inte utan att först ha tvättat sig. Det finns många andra traditioner som de håller fast vid, som att skölja bägare, kannor och kopparkärl.

 

 


https://mittkok.expressen.se/artikel/7-saker-du-inte-visste-om-midsommar/

 

2 Mos 7:11Då kallade farao till sig sina vise män och trollkarlar, och även dessa, de egyptiska spåmännen, gjorde samma tecken genom sina magiska konster.

 

2 Mos 7:22Men de egyptiska spåmännen gjorde samma tecken genom sina magiska konster. Och faraos hjärta förblev hårt så att han inte lyssnade på dem, precis som Herren hade sagt.

 

2 Mos 8:3Men spåmännen gjorde samma tecken genom sina magiska konster och lät grodor stiga upp över Egyptens land.

 

2 Mos 8:14Spåmännen tänkte då göra samma tecken genom sina magiska konster. De försökte få fram mygg, men de kunde inte. Och myggen kom på människor och boskap.

 

5 Mos 18:11ingen som utövar besvärjelsekonster, ingen andebesvärjare, ingen som utövar magi och ingen som söker råd hos de döda.Apg 8:9Men i staden fanns sedan tidigare en man vid namn Simon, som utövade magi och hade slagit folket i Samarien med häpnad. Han sade sig vara något stort,

 

Apg 8:11De hade lyssnat till honom därför att han länge fascinerat dem med sin magi.

 

Apg 13:6Sedan reste de över hela ön ända till Pafos. Där träffade de på en jude som utövade magi, en falsk profet vid namn Barjesus.

 

Apg 19:19Åtskilliga av dem som hade utövat magi samlade ihop sina böcker och brände dem offentligt. Man räknade ut vad de var värda och kom fram till femtiotusen silverdrakmer.

 

Magi och trollkonster fanns det gott om förr,

 

precis som nu och det säger Gud inte ja till.

 

Mycket fylleri

 

hör till på midsommar, stackars folk.

 

 

 

 

 

/Anji

 

Av Anji - 17 juni 2020 20:16

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.


Kom närmare Gud och se vem han är. Be och tacka i alla livets omständigheter. Ja så säger han att vi ska göra.

 

/Anji




Av Anji - 16 juni 2020 20:15

https://www.vaken.se/vissa-journalister-har-genomskadat-ridaerna/

 

 

censur



Ni blir konstant bedragna! Det ni ser är bara teater.” Efter 14 år som nyhetskorrespondent fick Andrea nog av dumheten som dominerar medierna och sade upp sig.

”Jag blickar sannerligen med sympati ut över den stora massan av mina medmänniskor som läsandes tidningar lever och dör i tron om att de vetat någonting av det som hänt under deras livstid”, sa Thomas Jefferson redan för 200 år sedan. (1) Om han hade levt idag så skulle han troligen ändå blivit chockad över hur stor desinformationen och bristen på kunskap och kritiskt tänkande är på grund av nyhetsmedierna. Om man nu ska kalla dem för det. Bevakningen av de politiska konventen i USA är exempelvis inte nyheter, hävdar förre nyhetskorrespondenten Andrea Seabrook, som efter 14 år blev så less på det politiska falskspelet och den enfaldighet som dominerar massmedierna att hon sa upp sig.

 

Vad vi ser, hävdar Seabrook, ”är en serie förskrivna, förplanerade tal, med en förplanerad publik och förplanerade plakat. Det är så långt ifrån nyheter. Jag vet inte vad tusentals människor gör där och bevakar. Riktiga nyheter vore att medge att Washington är kört och diskutera hur det kunde bli så här och vad vi ska göra nu.” De viktigaste berättelserna om kongressen får folk inte höra, säger Seagrave som menar att vi måste komma förbi det gamla paradigmet om det blåa laget mot det röda och att det ena skulle vara bättre än det andra. ”Jag blev konstant ljugen för”, berättar Seabrook och menar att det är på tiden att folk börjar vakna upp.

Lyckligtvis så finns det flera journalister som har börjat se igenom dimridåerna och det är avslöjande att se hur makthavarna och knähundarna i deras tjänst reagerar när de ibland konfronteras med journalister som faktiskt gjort sin hemläxa. Exempelvis när Kissinger kallade Luke Rudkowski från

 https://wearechange.org 

 

(en grupp oberoende journalister och aktivister som försöker att avslöja korruption världen över), för ”en sjuk människa”(2), när han konfronterade Kissinger om det faktum att Obamas nationella säkerhetsrådgivare James L. Jones sagt att han ”tar sina dagliga order från Dr. Kissinger”(3), samt frågade om National Security Study Memorandum 200 från 1974, där Kissinger och co talat om att ”den amerikanska ekonomin kommer kräva stora och ökande mängder mineraler från utlandet, särskilt från mindre utvecklade länder”(4), och att ”avfolkning bör vara den högsta prioriteten för USA:s utrikespolitik gentemot den tredje världen”.(5)

 

När Rudkowski försökte fråga ut den kände programledaren Charlie Rose från CBS This Morning och Bloomberg om vad han gjorde på Bilderbergmötet (där världens mäktigaste träffas en gång om året utan att massmedia får rapportera om det som sägs), svarade Rose att han trodde att han kunde lära sig något av det. När så Rudkowski frågade vad Rose hade lärt sig på Bilderbergmötet kunde/ville Rose inte svara på det utan gick sin väg. Rudowski gick efter och frågade om Rose hade varit med på Bilderbergmötet när tidigare vice ordföranden i EU-kommissionen Etienne Davignon sagt att de (Bilderberg) skapat euron? Rose sa att han inte visste. Han var dock inte med när de utsåg John Edwards till John Kerrys vicepresidentkandidat i 2004 års val och troligen inte när en okänd guvernör vid namn Bill Clinton deltog vid Bilderbergmötet 1991 och då utsågs till presidentkandidat. (6)

 


LÄS HELA ARTIKELN I LÄNKEN OVAN !!

 

 

 

/Anji

Av Anji - 15 juni 2020 20:26

Christian Living | Christian Faith | Bible Verses | Bible Study | Love Quotes <a href=#bible #quotes #christian #faith #inspirational #love" width="209" height="372" /> 


 Nej precis…   Låt dig inte bekymras, låt inte ditt hjärta ängslas!

Men,, det är ju precis det du gör, du ängslas, om du inte släpper in Gud och han får ta ditt problem.

 

Jamen…

 

Jodå det är så det går till och därför skall du veta och förstå att när du har full tillit till Gud så lägger du fram problemet för honom och berättar (han vet redan) att du har gjort vad du kunnat och nu inte kan göra mer.

 

HAN får ta hand om det.

 

HAN har Lösningen! För mig var det förr svårt att greppa, att inte kunna lämna problem, men man lär sig med tiden att tro på hans ord.

 

Have faith <a href=#faith #blessed #quotes #Jesus" />


Många är de människor som tror att de INTE betyder något för någon.

 

Men vi är ju alla skapade av Gud.

 

Gud älskar alla människor även om de inte älskar honom. Det är faktiskt så att de som inte älskar honom kan ju inte lära känna honom som den älskande och rättvisa Gud han är eftersom de inte tror att han finns, tänk vad de går miste om.

 

Därför får vi be Gud om att få nå människorna därute. Eftersom jag är en troende så vet jag ju att han ÄLSKAR mig. När man blir frälst och börjar den troendes bana i livet då börjar man förstå hur det hänger i hop, ja att Gud älskar oss.

 

Känn dig älskad och älska Gud tillbaka!

 

/Anji

Av Anji - 14 juni 2020 20:30

Att förstå hur Satan verkar  

Publicerad 2020-01-28 23:30:20

 


 https://experimentlandet.blogg.se/2020/january/

 

Satan kan omskapa sig till att likna en ljusets ängel och han gör det så fort tillfälle ges men han som är i oss (är i oss som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud), är starkare än Satan.

Jesus/Gud säger att som jag har lidit så kommer också ni att få lida.om ni tror på mig och vill följa mig.

Kyrkorna och samfunden (Satans kyrkor och samfund, medlemmarna i dessa) tror inte på Jesus/Gud (den sanna Jesus/Gud) och vill inte följa honom och därför behöver de inte lida.

 

De är beskyddade av den Herre som de har valt (världens herre, Satan) samtidigt som de vill ha Jesus/Gud som frälsare, en frälsare som kan ordna upp alla deras problem och som kan se till så att de kan verka oberoende av Gud/Jesus och göra sitt eget verk, ett MÄNNISKOVERK utifrån sitt eget.

De slår sina huvuden ihop (inom kyrkorna och samfunden) och tänker att hur kan vi behaga Jesus/Gud på bästa sätt för att han skall tycka om oss och våra kyrkor/samfund? För att han skall välsigna oss och våra kyrkor/samfund?

 

Att de är/gör sig till Satans slavar förstår de inte för de tror att de kan vara oberoende och göra allt som verkar gott enligt världens mått mätt och som faller dem i smaken.

Att gå åstad och göra ett människoverk som de gör dagarna i ända anser de inte vara lika med att göra sig oberoende av Jesus/Gud om det verkar gott och ser bra ut.

Allt gott kommer från Jesus/Gud säger de men det är de själva som bedömmer vad som är gott eller vad som inte är gott efter att ha lyssnat på vad världens människor (världens makthavare, politiker och myndigheter) anser sig vara gott och bra och så gör de DERAS egen vilja och inte Jesus/Guds vilja..

 

De fattar inte att de gör som sin Herre Satan (Lucifer) gjorde innan Gud/Jesus kastade ut honom från himmelriket. Att de leker Gud/Jesus och vill bli som Gud/Jesus för att kunna styra och ställa och vara oberoende av Gud/Jesus. De vill precis som Lucifer (Satan) vara sina egna gudar och få anhängare med sig i allt de gör.

Alla kyrkor och samfund strävar efter att få anhängare som tror på dem och som kan stötta dem inte minst ekonomisk. De påstår att de har den sanna tron och läran och att de står upp för Jesus/Guds sanningar och kärlek.

De säger sig tro på och förlita sig på samma bibel trots att det finns massvis med olika kyrkor och samfund som tror på det ena och det andra hur nu detta kan gå ihop.

 

Det finns endast en enda församling efter vad Jesus och bibeln lär och det är Guds/Jesus församling som består av alla sant troende på honom och inte av människor som tror på påvar eller på biskopar eller på präster eller på pastorer eller på annat mänskligt AVSKRAP, det vill säga på MÄNNISKOR oavsett vilka de är eller vilka titlar de slänger sig med och hur länge de har läst teologi på något så kallat universitet eller högskola.

Tro inte på dem!!

 

Tack Jesus/Gud för att jag får skriva detta! Jag fortsätter.

Satan och hans anhängare, alla som dyrkar människor och deras människoverk men som säger sig vara Jesus/Guds lärjungar (födda på nytt och frälsta till Jesus/Gud men som ljuger om det), ÄLSKAR när de som har blivit sant frälsta till Jesus/Gud faller bort från tron och den sanna och sunda läran för att istället börja förlita sig på (tro på) en ogudaktig kyrka/ett samfund eller någon människa i kyrkan/i samfundet som kan leda den/dem bort från Jesus/Gud och från den smala vägen.

Satan (de kyrkokristna) tar till alla knep de kan för att få bort Guds/Jesus sanna barn från den sanna/rätta tron och läran. Satan (de kyrkokristnas herre) känner till alla de sant troendes på Jesus/Gud akilleshäl och där sätter han in sin stöt.

 

När en människa har blivit sant frälst till Jesus/Gud och söker sig till en kyrka eller till ett samfund och berättar om vem den/de är och berättar sin historia/öppnar sitt hjärta, så tar kyrkomänniskorna över tillsammans med Satan som då sätter sig lite i bakgrunden.

Kyrkomänniskorna som styrs och ägs av Satan och som den nyfrälsta har gått till (han eller hon har sökt sig till en kyrka eller till ett samfund för att det är där han eller hon tror att den kan hitta sina bröder och systrar) blir grundlurad när den/de inser att kyrkan endast vill ha deras engagemang och/eller deras pengar (tid).

 

De förväntas att ställa upp för kyrkan/samfundet för att i utbyte få SOCIAL GEMENSKAP vilket allt för många ställer upp på och vilket leder till att de tids nog blir värre slavar än de slavar de var när de levde i världen.

De blir slavar under kyrkorna och samfunden och då har Satan (hans folk) fått den/dem dit han (de) vill.

Satan försöker att med alla tillgängliga medel som finns idag få alla under ett och samma paraply (trots att det finns massvis med så kallade ”kristna kyrkor/samfund och rörelser som har brutit sig ut en gång i tiden) och att de under detta paraplyet skall bli likt en enda stor och glad familj tillsammans med alla som tror på andra gudar (vilket är steget efter det), eller som inte tror på någon gud utan kanske tror på sitt dasslock eller på sin kaffekokare eller på Stefan Löfven eller på Greta Thunbeg eller på Donald Trump.

Sveriges kristna råd (kyrkorna tillsammans) och som alla etablerade kyrkor och samfund har skrivit kontrakt med eftersom de älskar världen mer än Gud/Jesus som de säger sig tro på, arbetar febrilt tillsammans med kyrkornas världsråd och FN för att sätta Satan på tronen i Jerusalem.

 

 

De (SKR) arbetar inte för Jesus/Guds sanna lärjungar utan för Satan och hans folk och för sitt eget. Guds/Jesus sanna folk vill de döda precis som de falska judarna (vilka är de som driver dem än idag) dödade Herren Jesus Kristus med hjälp av romarna för att de var för fega att göra det själva. De, de så kallade kristna, har sedan länge varit tillsammans med de falska judarna (som Herren Jesus Kristus kallade för huggormsyngel, vitkalkade gravar och mer än så).

 

De ”kristna” av idag hyllar (dyrkar) en stat som kallas Israel och som är en politisk stat styrd av Satan och hans hantlangare (av makthavare i världen) och som inte har något med Jesus/Gud vår Herre och frälsare att göra om vi tror på honom. Israel (det sanna Israel) är ett himmelskt rike och inte ett världsligt rike i det nya testamentet men kristna dumskallar (som inte har blivit sant frälsta till Herren Jesus/Gud) TROR ATT de måste stötta en stat, staten Israel, som är en stat uppbyggd via vapen trots att inget står om detta i det nya testamentet, det nya förbundet i Herren Jesus Kristus.

Judarna väntar än idag på en befriare och den de väntar på är ANTIKRIST. De väntar än idag på att deras befriare skall komma med vapen i handen och utplåna alla deras fiender. När Jesus (Gud som var deras Gud) kom ridandes på en åsna och det var Herren Jesus Kristus/Gud så blev de så jätte besvikna vilket ledde till att de med romarnas hjälp såg till att hänga upp honom på korset till att dö likt en brottsling.

 

De såg till att hänga upp den Gud de påstod sig tro på för de förväntade sig inte att deras Gud, deras frälsare skulle komma ridandes på en åsna och och sedan säga att han inte kom till jorden för att kriga mot deras fiender och för dem. De ville att Jesus skulle vara en krigare som skulle slåss för dem men Jesus kom till jorden som människa (100 % människa) och Gud (100% Gud) för att judarna som folk hade brutit sin del av avtalet i det gamla förbundet som han hade med dem.

 

Han skapade ett nytt förbund i Kristus Jesus.

Dessa Satans judar hatade Jesus/Gud (som var deras Gud) från den första stunden och gjorde allt för att han skulle gå hädan vilket vi kan läsa om i det nya testamentet (det nya förbundet i Kristus).

Under kung Salomos tid (långt innan att Gud kom till jorden som människa och som Jesus) gick profetian som de kristna tror på ännu i vår tid, i uppfyllelse.

 

Vi kan läsa:

 

“Juda och Israel voro då talrika, så talrika som sanden vid havet; och man åt och drack och var glad. Så var nu Salomo herre över alla riken ifrån floden till filistéernas land och ända ned till Egyptens gräns.; de förde skänker till Salomo och vore honom underdåniga, så länge han levde”(1Kon.4:20-21).

“Ty han rådde över hela landet på andra sidan floden, ifrån Tifsa ända till Gasa, över alla konungar på andra sidan floden; och han hade fred på alla sidor, runt omkring, så att Juda och Israel sutto i trygghet, var och en under sitt vinträd och sitt fikonträd, ifrån Dan ända till Beer – Seba så långt Salomo levde”(1.Kon. 4:24-25). 

 

Vad som hände med kung Salomo med all sin avgudadyrkan och alla sina fruar kan ni som är “kristna” och intresserade fortsätta att läsa om i er bibel eller här:

 

https://experimentlandet.blogg.se/2013/october/kung-salomos-avfall-och-satans-system.html

Och här:

https://experimentlandet.blogg.se/2016/january/frimurarna-och-judisk-satansdyrkan.html

 

 

/Anji    

Av Anji - 14 juni 2020 00:14

Det viktigaste valet i livet–  inför framtiden,  var skall du tillbringa den?

*

Ingen hinner fram till den eviga ron, Som sig ej eldigt framtränger. Själen måste utstå en kamp för den tron, Varpå vår salighet hänger. Porten kallas trång, och vägen heter smal, Hela Herrens nåd är ställd uti ditt val, Men här gäller tränga, ja tränga sig fram, Annars är himlen förlorad.

 

Hindren äro många, Göra motstånd, min själ, Satan dig nåden ej unnar. Träng dig framom, allt som vill hindra ditt väl, Övergiv världens brunnar. Lyd ej hennes röst som ropar: Följ med oss! Ty, min dyra själ, du måste då förgås. Nej, för Jesu kärlek jag råder och ber: Strid i Guds kraft för din krona.

 

Härlighetens himmel är värd all din flit, Värd all din bön och din längtan. Ingen ångrar sig, som har väl hunnit dit, Kronan förtjänar din trängtan. Därför vakna upp och se dig flitigt om, Laga dig till reds till Herrens stora dom. Bröllopskläder fordras av var och en själ, Som in i staden skall komma.

 

Aldrig blir du insläppt i himmelens land, Skriften det tydligen säger, Aldrig kastas ankar på himmelens strand, Om du sann tro icke äger. Tron skall rädda dig, så framt du räddas skall; Därför, käre, hör och res dig från ditt fall, Bättra dig och tro Jesu ljuvliga ord. Detta, ja detta är vägen.

 

Hela vida världen Gud bjuder och ber: Kämpa för sällhetens krona. Herren dig så gärna den skatten ock ger, Sträva därefter i trona. Himlafaderns hand är utsträckt till din själ, Jesus klappar på, han ömmar för ditt väl, Nådens helge Ande vill störa din sömn. Salig är du, om du vaknar. /L Linderot

 

/Anji

*

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Skapa flashcards