Han  lever

Alla inlägg under juni 2024

Av Anji - Måndag 24 juni 09:21


Globalisternas statskupp

 

Hans Erixon berättar ingående om globalistgruppen World Economic Forum, som är de internationella finansintressenas mest inflytelserika organisation i världen.

WEF arbetar även med självaste FN och hjälper till att implementera Agenda 2030, ”de globala målen för hållbar utveckling”, förklarar Erixon.

– Både med att accelerera införandet men även finansieringen

Och det är ju lite märkligt. Varför vill internationella finansintressen införa Agenda 2030?

 

– World Economic Forum och även de andra globalistorganisationerna, som Bilderbergruppen och Trilaterala Kommissionen, vill ju få ut sina budskap, som ytterst syftar till att införa en ny världsordning. WEF inriktar sig i huvudsak mot den industriella världen.

 

Och för detta använder man personer som är eller har varit engagerade i WEF. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, EU:s högsta ledare alltså, har till exempel suttit i organisationens styrelse.

Mellan WEF och FN finns ett samarbetsavtal för att genomdriva och påskynda Agenda 2030.

 

Agenda 2030 är ett extremt betydelsefullt projekt. Alla, regeringar, företag – till och med Svenska kyrkan – bedriver denna agenda.

 

– Vägen till helvetet kantas av goda ambitioner. Mycket i Agenda 2030 är ju sånt man aldrig kan sätta sig emot, som att värna miljön. Men det finns också delar i detta som är väldigt farliga för den personliga integriteten, demokratin, för vilket inflytande den globala eliten ska ha och så vidare. Det finns delar som absolut inte är hälsosamma ur en demokratisk synpunkt.

swebbtv.se”The Great Reset pågår för fullt” – globalisternas statskupp accelererar

 

/Anji

 

 

 

Av Anji - Söndag 23 juni 21:11

 

https://swebbtv.se/w/oYDgWxbAEVZojNdy6wUpYc

 

INNEHÅLL:  

I denna Omvärldsanalys samtalar programledare Mikael Willgert med politiske och vetenskaplige kommentatorn Lars Bern om bl.a följande frågor:

• Reuters har publicerat en artikel med bevis att amerikanska militära experter 2020 lanserade en massiv propagandakampanj mot Rysslands och Kinas covid-vaccinationer. Militären och läkemedelsindustrin sitter i samma båt.

 

• Människor som struntar i trafikreglerna. Miljöpartiets fel?

 

• Rekapitulation och kommentarer av DCA-avtalet efter omröstningen.

 

• Ukrainakriget och fredskonferensen i Schweiz.

 

• EU-länderna går i borgen för 500 miljarder kronor för amerikanskt lån till Ukraina. Pengarna ska användas för att köpa vapen i amerikanska krigsföretag.

 

• Försvarsminister Pål Jonson: - Sverige vill vara en långsiktig partner för Filippinernas säkerhet och försvar.

 

• Lars Bern om Pål Jonson: - Han är den största katastrof som drabbat det här landet på mycket länge!

 

• Konflikten i Adenviken. Houthis skrämmer mäktiga länder med hjälp av avancerade robotvapen.

 

• Största exportör av LNG till Europa är Ryssland. Trots sanktionerna.

 

• Tyskland har ökat sin import av gödningsmedel från Ryssland med nästan 1000%.

 

• Det luktar konkurs lång väg om Northvolt.

 

_______________________________________

 

 

/ANJI   foto

 

 

2024 · Vaccin · Världen · WHO
Av Anji - Lördag 22 juni 13:49

 

 

https://www.vaken.se/statlig-entreprenor-avslojar-planering-av-lonsamma-dodliga-injektioner/

 

 

Dr. David Martin redogör för USA:s regerings långsiktiga plan att utveckla och släppa covidviruset, samt avslöjar ledtrådar om att globalisterna hade planerat pandemin flera decennier i förväg.

 


banned.videoStatlig entreprenör avslöjar planering av lönsamma dödliga injektioner

 

 

/Anji

 

 

 

 

 

Av Anji - Fredag 21 juni 14:24



Foto. Swebbtv grafik

Det är Europas politiska ledare som hotar de egna länderna genom sin allt närmare relation till USA. Det hävdar nu Rysslands president Vladimir Putin.

Det är inte Ryssland som hotar Europa – utan Europas relation till USA.

Det förklarade Rysslands president Vladimir Putin i ett tal förra veckan.

– Hotet mot Europa kommer inte från Ryssland. Det största hotet för européerna är deras kritiska och ökande beroende av USA i militära, politiska, tekniska, ideologiska och informativa aspekter, säger han. Europa marginaliseras i den globala ekonomiska utvecklingen, kastas in i kaos av utmaningar som migration och förlorar internationellt inflytande och kulturell identitet.

– Ibland får jag intrycket att europeiska politiker och representanter av den europeiska byråkratin är mer rädda för att förlora sin favör hos Washington än att förlora sitt eget folks förtroende, fortsätter han. Det senaste valet till Europaparlamentet har också visat detta. Europeiska politiker tolererar förnedring, oförskämdheter och skandaler, så som övervakning av europeiska ledare, medan USA helt enkelt utnyttjar dem för sin egen vinning. Till exempel tvingas de köpa dyr naturgas, som kostar tre till fyra gånger mer i Europa än i USA. Dessutom pressas europeiska länder att öka vapenförsörjningen till Ukraina. Kraven är konstanta, och sanktioner införs lätt på europeiska ekonomiska aktörer utan någon tvekan.

Se även följande nya Swebbtv-krönika med Karl-Olov Arnstberg:

 

 

/Anji

 

 

Av Anji - Torsdag 20 juni 21:19



Regeringen: “DCA-avtalet planeras träda i kraft i augusti”

KRIG & FREDRegeringen kan i och med riksdagens beslut att godkänna DCA-avtalet (Defence Cooperation Agreement) mellan Sverige och USA fatta beslut om och genomföra åtgärder för att avtalet ska kunna träda i kraft.


Adam Young

Finns det en svältagenda i USA?

VÄRLDEN      På en sajt med det osannolika namnet "Starvation News" samlas information om en påstådd svältagenda i USA. NewsVoice tar en första titt på fenomenet.


LÄS ARTIKLAR!!!

 

 

 

 

 

 

/ANJI

 

 

 

Av Anji - Torsdag 20 juni 11:31


emot lockdown Nigel Farages Besegra globalisterna Banken kastar ut bankens värderingar globalistbankerna Nigel Farage är tillbaka kontrollera våra liv

Nigel Farage om klimatpolitiken: ”Handlar om att kontrollera våra liv”

 

Nyligen meddelade Nigel Farage att han kommer leda partiet

 

Reform UK i fem år framåt. Och partiet växer starkt. I en ny

 

mätning får man 19 procent, jämfört med 18 procent för

 

 

konservativa Torypartiet.

 

Förra veckan fick Farage en fråga om hans inställning

 

till ”nettonoll”.

 

– Hela den här nettonoll-agendan…

 

Det hela handlar om att debitera oss mer pengar,

 svarar Nigel Farage. 

 

Det hela handlar om att kontrollera våra liv och

 

vårt beteende. Och när det gäller miljön gör det

 


absolut nästa ingen skillnad över huvud taget.

 

Läs mer på swebbtv.se

 

 

/Anji

 

 

 

 

Av Anji - Onsdag 19 juni 20:44



Chat Control Bahnhofs vd storebrorslagen IT-säkerhetsexperten åtkomst till medborgarnas data lagförslag om massövervakning EU:s massövervakningsdirektiv

Regeringen ställer sig bakom EU:s massövervakningsdirektiv

 

De svenska regeringspartierna ställer sig plötsligt bakom EU:s förslagna massövervakningsprojekt “Chat Control” – trots att de ända fram till EU-valet påstod sig vara mycket kritiska till förslagets utformning och oroliga för dess potentiella konsekvenser.

– Det är helt oacceptabelt.

 

Det här handlar om att införa massövervakning av alla Europas medborgare, varnar Centerpartiets riksdagsledamot Niels Paarup-Petersen.

 

 

”Chat Control” är kanske det mest kritiserade EU-förslag som lagts fram på senare år och innebär i korthet att myndigheterna ska ha rätt att övervaka samtliga unionens medborgares samtal, chattar, foton och videoklipp – utan att tillstymmelse till någon brottsmisstanke finns.

 

 

Alla skulle vara skyldiga till brott – tills motsatsen bevisas. Syftet? Motverka barnporr och grooming”, skriver den granskande journalisten Emanuel Karlsten.

 

EU-parlamentet har efter hård kritik redan avvisat stora delar av förslaget, noterar han, medan ministerrådet som består av representanter från samtliga EU-länders regeringar, ännu inte har tagit offentlig ställning för eller emot förslaget.

Kritikstormen mot Chat Controls totalitära och integritetskränkande karaktär var så hård att Belgien, ordförandeland i ministerrådet, tog fram ett ”kompromissförslag” för att lättare få stöd för massövervakningsdirektivet. I allt väsentligt innebär dock Belgiens ”kompromiss” en nästan lika omfattande massövervakning som i ursprungsförslaget.

 

 

Meddelanden ska inte avlyssnas och avkrypteras när de skickas – utan innan de skickas. Genom en scanna innehållet i medborgarens telefon innan det är klart, så kallad client-side-scanning, respekteras rätten till skyddad kommunikation. Medborgaren ska också informeras om att de scannas och det ska vara frivilligt att granskas. Men i praktiken innebär det ingen skillnad: Den som inte vill scannas hindras helt enkelt från att skicka bilder eller videos. Och att scanna innan kryptering, i praktiken samma typ av övervakning”, noterar Karlsten.

 

 

 
 
 
 
 
Emanuel Karlsten
 
@emanuelkarlsten

NU ÄR DET KLART: Sverige kommer rösta FÖR Chat control i ministerrådet.
Efter att jag i dagar jagat ansvariga bekräftar nu ordförande i EU-nämnden
att det kommer gå ett snabbspår via justitieutskottet där @RichardJomshof är ordförande.
Då kan allt vara klart redan imorgon.

 

 

Regeringen ställer sig bakom EU:s massövervakningsdirektiv

 

 

/Anji

 

 

  

 

 

Av Anji - Tisdag 18 juni 20:31


godkänner covidvaccin en risk Dr Robert Unga och friska Vaccinhysterin Tvångsvaccinering på vaccin bakom autism metalliska Nya studier penis Vaccinhysteri Deadly COVID vaccines Covidvaccinerade kroppar Covidvaccin gör människor dementa

Japanska läkare chockade efter studie: Covidvaccin gör människor dementa

 

I en videointervju inspelad i lördags diskuterade den japanske neurovetenskapsmannen Dr. Hiroto Komano en sydkoreansk studie som indikerar att covidvaccin effektivt saktar ner eller ”retarderar” hjärnans neurologiska funktioner, vilket leder till sjukdomar kliniskt kända som demens, kognitiv försämring och Alzheimers sjukdom.

 

”Angående replikon- och mRNA-vacciner vill jag diskutera deras koppling till demens. Detta är något jag starkt vill dela med mig av,” sa Komano. ”Förekomsten av mild kognitiv försämring har mer än fördubblats.”

 

Läkaren fortsatte sedan att diskutera studien som indikerar betydande ökningar av Alzheimers sjukdom (AD) och mild kognitiv försämring (MCI) hos de som injicerats med mRNA-genbehandling.

”Resultaten visade en ökad förekomst av MCI och AD hos vaccinerade individer, särskilt de som fått mRNA-vacciner, inom tre månader efter vaccination. mRNA-vaccinegruppen uppvisade en signifikant högre förekomst av AD (Odds Ratio [OR]: 1.225; 95% Konfidensintervall [CI]: 1.025-1.464; p = 0.026) och MCI (OR: 2.377; CI: 1.845-3.064; p < 0.001) jämfört med den ovaccinerade gruppen. Ingen signifikant relation hittades med vaskulär demens eller Parkinsons sjukdom,” stod det i studiens avsnitt ”Resultat”.

Komano förtydligade att MCI egentligen bara betyder mild demens, vilket är en förstadie till fullskalig demens.

 

”En möjlig anledning till denna ökning av demensfall är att demens ständigt ökar och detta vaccin kommer att orsaka ytterligare ökning,” sa läkaren.

 

Medan den mentala försämringen främst sågs hos äldre, fortsatte Komano att diskutera hur covidvaccin negativt påverkar barn också.

”Och det kommer att påverka barn, vilket resulterar i minskade födelsetal, eller så kan det vara giftigt för barn,” sa han.

 

Läkaren sa också att om vaccinet fortsätter att administreras, kommer Japans befintliga problem med dementa äldre bara att öka.

 

 

”Dr. Komano har en imponerande akademisk bakgrund. Efter att ha tagit examen från Farmaceutiska fakulteten vid Tokyos universitet, arbetade han som assistent vid universitetet och hade forskningspositioner vid Stanford University och University of Michigan Medical School i USA. Han tjänstgjorde också som laboratoriedirektör vid National Center for Geriatrics and Gerontology i april 2007.

 

Hans primära forskning fokuserar på att förstå de molekyler som är involverade i uppkomsten och förebyggandet av Alzheimers sjukdom,” skrev PharmaFiles av Aussie17 på Substack.

infowars.comJapanska läkare chockade efter studie:

Covidvaccin gör människor dementa

 

 

 /ANJI  

 

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards