Han  lever

Alla inlägg under juli 2024

Av Anji - Torsdag 4 juli 12:11

avvecklingen av polisen historiens största bedrägeri Our Common Agenda UN Deception FN-organ Upgrade the United Nations sexuella övergrepp Musks köp av Twitter Christopher Monckton påstår att FN biggest fraud in history

FN förklarar krig mot yttrandefriheten för att censurera sanningen, underminera ansvarsskyldighet och kontrollera befolkningar

 

Antonio Guterres, FN:s generalsekreterare, har precis släppt globalisternas senaste spelplan för befolkningskontroll, övervakning och censur. Spelplanen, som har titeln Globala Principer för Informationsintegritet, syftar till att få ett slut på ”skadlig desinformation, felinformation och hatpropaganda” på nätet, samtidigt som ”mänskliga rättigheter som yttrandefrihet upprätthålls.”

 

 

Guterres presenterade spelplanen med en känsla av brådska och beordrade regeringar, teknikföretag, media och annonsörer att ta kontroll och etablera officiella narrativ, samtidigt som oppositionella röster tystas. FN stöder Big Techs algoritmiska kontroll över informationsflödet online och söker ytterligare kontroll över nätets yttranden. En global elitgrupp vill radera vad de anser vara desinformation och vill misskreditera och demonetisera avvikande röster. All censur som kommer från globala maktsystem är ett krig mot yttrandefriheten, men det är också ett krig mot sanningen, så att dessa maktsystem inte kan hållas ansvariga för sina övergrepp.

FN:s övervaknings- och kontrollsystem för information syftar till att centralisera censuren för global dominans

 

FN bygger upp ett övervaknings- och kontrollsystem för information som skapar auktoritära narrativ som begränsar tillgången till livräddande kunskap. Dessa kontrollsystem censurerar inte bara, utan de tränar också människor i vad de ska säga, hur de ska bete sig och vad de ska tänka. FN vill skapa en värld av undersåtar som överlämnar sin suveränitet och böjer sig för manipulerande och missbrukande enheter och falska auktoriteter.

Dessa algoritmer eller automatiserade granskningsprocesser kommer att programmeras för att filtrera och ta bort innehåll som anses stötande eller politiskt känsligt. Detta kan inkludera att blockera webbplatser, sociala medieinlägg eller hela plattformar som kritiserar regeringen, främjar opposition eller diskuterar känsliga ämnen som mänskliga rättighetsövergrepp eller politisk opposition.

 

 

I tider av politisk oro eller under tillverkade kriser kan regeringar införa internetavstängningar eller begränsa tillgången till specifika webbplatser eller sociala medieplattformar. Denna taktik tystar effektivt avvikande röster, förhindrar spridning av information om protester eller övergrepp från regeringar och begränsar medborgarnas förmåga att kommunicera och organisera sig. Exempel på denna tyranni observerades på Facebooks sociala medieplattform, när Meta riktade sig mot och stängde ned gemenskapsgrupper som diskuterade skador från COVID-19-vaccinet.

 

All opposition mot vaccinmandat hånades som ”desinformation” och alla grupper som organiserade sig för medicinsk frihet stängdes algoritmiskt ned eller deras räckvidd begränsades kraftigt.

Vidare kan övervakningsteknologier användas för att i realtid övervaka onlineaktiviteter, spåra individers digitala fotavtryck och identifiera avvikande röster eller aktivister. Denna övervakning skapar en avkylande effekt och avskräcker individer från att uttrycka kontroversiella åsikter eller delta i politisk diskurs online.

 

 

Genom att manipulera sökresultat kan regeringar och läkemedelsföretag påverka sökmotoralgoritmer för att prioritera eller dölja viss information om botemedel mot infektionssjukdomar, hjärtsjukdomar, cancer och andra kroniska sjukdomar. Genom att kontrollera vilken information som dyker upp högst i sökresultaten kan läkemedelsföretag forma allmänhetens uppfattning, undertrycka alternativa synpunkter eller främja propaganda och officiella narrativ för att hålla människor sjuka och återkommande för fler läkemedel och vacciner som inte fungerar.

 

FN kommer att missbruka sin makt för att styra narrativ och undvika ansvar för totalitära handlingar

Regeringar kan införa lagar och förordningar som inför restriktioner på digitalt innehåll, såsom att kräva att plattformar tar bort ”skadligt” eller ”kränkande” innehåll. Dessa lagar kan vara vaga och brett tolkade, vilket tillåter myndigheter att rikta in sig på journalister, aktivister eller vanliga medborgare som uttrycker avvikande åsikter. Detta sågs i USA under Bidenregimens riktande mot den så kallade “desinformationsdussinet” som togs bort från och demonetiserades på sociala medieplattformar. Bidenregimen skapade också en ”inte marknadsför-lista” för böcker som diskuterade ämnet vaccination. Den federala regeringen tvingade en av de största bokdistributörerna – Amazon – att begränsa tillgången till dessa böcker.

 

 

Myndigheter kan selektivt rikta in sig på journalister, människorättsförsvarare, aktivister eller medlemmar av marginaliserade samhällen med trakasserier, hot eller juridiska hot. Detta skapar ett klimat av rädsla och självcensur, där individer avstår från att uttrycka avvikande åsikter eller förespråka social förändring. FN kan strypa internethastigheter eller blockera kommunikationskanaler som meddelandeappar eller VoIP-tjänster under perioder av oro och osäkerhet. Detta begränsar individers förmåga att kommunicera säkert, dela information eller samordna protester eller aktivism.

 

 

Precis som sina föregångare kommer dessa FN-stödda informationskontrollsystem att implementeras utan transparens eller ansvarsskyldighet, och det kommer inte att finnas någon rättssäkerhet för deras mål. Denna brist på tillsyn tillåter dem som har makten att manipulera informationsflöden utan offentlig granskning, vilket förvärrar censurens påverkan på demokratiska processer och medborgerliga friheter.

Med denna åtgärd förklarar FN och dess militära allianser praktiskt taget krig mot pressen, forskningsanalytiker och oberoende journalistik.

 

 

naturalnews.comFN förklarar krig mot yttrandefriheten för att censurera sanningen, underminera ansvarsskyldighet och kontrollera befolkningar

 

**************************************************
***************************************

 

/ANJI

 

Av Anji - Onsdag 3 juli 20:51



Kommentar: EU-elitens nästa steg blir en övergång till krigsekonomi

Finlands president hymlar inte längre om krigshetsaragendan och deklarerar att Europa måste gå över till en "krigstidsekonomi". Även om försvarsindustrin redan täljer guld är det tydligt att produktionen av vapen ska öka ytterligare - samtidigt som stora delar av befolkningen tycks ha indoktrinerats att tro att mer vapen är vägen till fred.

PUBLICERAD IDAG 12:28
 - AV JENNY PIPER
Svensk samövning med det amerikanska flygvapnet.
Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.

Våra europeiska ledare har tillsammans med massmedia under en längre tid byggt upp ett förestående krigshot från Ryssland för att skrämma befolkningen och trots att alla påståenden om en planerad väpnad konflikt avvisats från ryskt håll, fortsätter etablissemanget att följa order genom att svansa runt ämnet.

I april uttryckte exempelvis den tyske ekonomiministern och vicekanslern Robert Habeck att Tyskland behöver utöka sin försvarsindustri, medan EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen föreslagit att man ska förbereda sig för en eventuell väpnad konflikt.

När den finske presidenten Alexander Stubb intervjuades av Bloomberg i går, deklarerade han att Europa måste gå över till en ”krigstidsekonomi”.

– Europa måste gå över till en krigsekonomi. Europa måste konsolidera vapenbeställningar för att ge försvarsindustrin ett långsiktigt perspektiv och den Europeiska investeringsbanken måste gå bortom sina röda linjer och kraftfullt börja finansiera försvarsindustrin, förkunnade han.

 

Här hymlas det inte längre med agendan och även om försvarsindustrin redan täljer guld, är det tydligt att produktionen av vapen ska öka ytterligare.

Att Ukraina är på god väg att förlora kriget på grund av stort manfall och ett militärt övertag från rysk sida (tidigare i veckan förstörde exempelvis rysk militär under 24 timmar hela nio stridsflygplan som opererats av det ukrainska flygvapnet – inklusive västerländska missiler och mängder av drönare), hindrar inte planerna på att fortsätta gynna krigsindustrin.

Det är bara att starta ett nytt krig eller varför inte flytta skådeplatsen för proxykriget mot Ryssland till de strategiskt närbelägna länderna Sverige och Finland, vars högavlönade beslutsfattare bokstavligen gett bort sina länder till USA nyligen i och med försvarsavtalen som bland annat ger amerikanarna fri tillgång till militärbaser samt möjlighet att genomföra attacker mot andra länder från vår mark.

Krigshetsaragendan fortsätter således och hyllas dessutom av de nordiska invånarna som drillats i att mer vapen är vägen till fred.

#warmongers

#followthemoney

 

Jenny Piper

 
Alla Jenny Pipers artiklar finns på jennypiper.blog.
Av Anji - Tisdag 2 juli 12:59



Socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M) under en pressträff om regeringens förslag om en ny socialtjänstlag.


Regeringen föreslår att en ny socialtjänstlag träder i kraft 1 juli 2025.

Mer förebyggande verksamhet och tidiga insatser ska hindra att unga dras in i brott och missbruk.

 

Statsminister Ulf Kristersson (M) har tidigare lanserat den nya socialtjänstlagen som den största reformen av svensk socialpolitik på 40 år.

Socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M) pekar på att när nuvarande lag blev till fanns ingen risk för att barn skulle bli rekryterade till kriminella nätverk.

– När samhället förändras, måste också verktygen förändras, säger hon.

Ett huvuddrag i den nya lagen är att kommunernas socialtjänst måste arbeta mer förebyggande innan små problem vuxit sig stora. Till exempel när ett barn riskerar att dras in i kriminalitet. Det innebär bland annat ökade krav på uppsökande verksamhet.

Fackförbundet Visions ordförande Veronica Magnusson välkomnar att det förebyggande arbetet nu måste prioriteras.

– Det är inte valfritt och kan inte väljas bort. I allt för många år har det förebyggande arbetet bestått av projekt som sedan prioriterats bort i nästkommande budget eller varit föremål för en politiskt färgad experimentverkstad, säger hon.

För att socialtjänsten ska klara sitt nya uppdrag har regeringen avsatt åtta miljarder kronor fram till 2028. Pengarna, som aviserats tidigare, ska användas till ökad kompetens och bemanning.

I den nya lagen ställs också krav på att socialtjänsten ska bli lättare att nå. Dessutom ska man kunna få hjälp snabbare genom att fler insatser undantas från individuell behovsprövning.

– Det gör att vi kan nå personer som annars drar sig för att kontakta socialtjänsten, säger Waltersson Grönvall.

Kravet på utredningen blir dock kvar till exempel för ekonomiskt stöd, vård i familjehem eller stadigvarande plats i särskilda boendeformer.

Ordförande för Sveriges kommuner och regioner, SKR, menar att den nya lagen är ett ”paradigmskifte”.

– Trösklarna in till socialtjänsten kommer att sänkas, det blir enklare att nå barn och vuxna med tidiga, förebyggande insatser. Det blir möjligt att sätta in enklare insatser utan långa utredningar, säger Anders Henriksson.

En annan nyhet är att orosanmälningar ska kunna göras digitalt sökbara. Det gör det lättare för socialtjänsten att följa ett ärende när en familj flyttar från en kommun till en annan.

Den nya lagen innebär även att barns rättigheter stärks.

– Alldeles för länge har vi talat över barnens huvuden. Nu ska barnen få en information som är kontinuerlig, säger Waltersson Grönvall.

 

Peter Wallberg/TT, Niklas Svahn/TT

  

Av Anji - Måndag 1 juli 20:09


DET NYA KALLA KRIGET 

Europa på väg att dras in i ett storkrig – där vi har allt att förlora

 

 

  LÄS:        https://nyadagbladet.se/utrikes/europa-pa-vag-att-dras-in-i-ett-storkrig-dar-vi-har-allt-att-forlora/

 

 

 

/Anji

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Läser Du bibeln och tror på den?
 Ja, den är sann.
 Nej, det gör jag inte
 Ja, varje dag
 Jag vill gärna göra det

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards