Han  lever

Alla inlägg under juni 2024

Av Anji - Torsdag 27 juni 20:35

SVÄLT


Bönder i Idaho

Bönder i Idaho bötfälls med 300 dollar per acre för att vattna grödor – konstruerad svält på gång

 

Bönder i Idaho protesterar mot statens orimliga och katastrofala vattenbegränsningsorder som hotar deras existens. Idaho Department of Water Resources har

 

utfärdat en omfattande begränsningsorder som påverkar tiotals miljoner acres jordbruksmark över hela delstaten. Staten hotar oberoende bönder med böter på 300 dollar per acre för att vattna sina grödor med sina egna brunnar.

 

Detta sker vid en tidpunkt då vattenresurserna är stabila över hela delstaten, vilket tyder på en medveten strategi för att sabotera oberoende bönder, samtidigt som man konstgjort orsakar vattenbrist som kommer att drabba hö-, potatis- och mjölkgårdar över hela delstaten. Dessa orimliga begränsningsorder kommer att slå sönder försörjningen för otaliga bönder, vilket kommer att få en kedjereaktion genom Idahos ekonomi och driva upp matpriserna över hela USA.

 

Detta är en konstruerad svält, och statliga ledare måste agera för att stoppa sabotaget.

Lokala bönder hotas med avstängning av vatten över 500 000 acres

Christopher, en lokal bonde, talade om problemet i en ny viral video.

 

”De vill att vi stänger av vårt vatten,” utropar han och förklarar hur detta mandat påverkar inte bara hans gård, utan potentiellt 500 000 acres jordbruksmark i hela delstaten.

Christophers gårdar är vanligtvis beroende av ytvatten, men de använder också tre av sina åtta brunnar årligen. Han beskrev hur bönderna effektivt använder brunnarna, även under torktider. År 2021 var nederbördsnivåerna låga i hela Idaho och bönderna kunde inte återföra ett överskott av vatten tillbaka till akvifären. Sedan dess har vattennivåerna återhämtat sig, men det har inte stoppat Twin Falls Canal Company och Department of Water Resources från att vidta åtgärder för att begränsa vad bönderna kan använda i framtiden.

Bönder som inte följer begränsningarna kommer att bötfällas med 300 dollar per acre. Detta skulle vara katastrofalt för höodlingar, vilket skulle tvinga dem att stänga nästan omedelbart.

 

Förlusten av hö kommer att skada mjölkgårdar över hela delstaten och driva upp priserna på djurfoder. Potatisodlarna kanske kan ha råd med böterna till en början, men begränsningarna kommer så småningom att förlama deras gårdars produktivitet och effektivitet, vilket leder till oundvikliga stängningar under det kommande decenniet. De kedjeeffekter som detta skapar kommer att kännas från underhållsteam, till lastbilschaufförer och foderskärande företag.

 

 

Vattenkrig i Idaho hotar jordbruk och driver upp matpriserna i hela USA

Krisen har sitt ursprung i ett avtal som ingicks 2015 mellan Twin Falls Canal Company och grundvattenanvändare. Detta avtal, som var utformat för att hantera vattenanvändningen i ljuset av minskande resurser, har nu nått sin spets. På grund av ett underskott på 74 000 acre-foot vatten 2021, förvärrat av en svår torka, har Canal Company åberopat sina seniora vattenrättigheter, vilket tvingar juniora vattenrättsinnehavare — som Christopher och hans medbönder — att bära huvuddelen av bristen.

 

Konsekvenserna är förödande. I Bingham County, ett område känt för sin omfattande potatisproduktion, är nästan 150 000 acres planerade för begränsning. Bingham County ensam kan förlora upp till 400 miljoner dollar i resurser. Detta hotar inte bara Idahos status som en ledande producent av potatis utan även hela den jordbruksmässiga försörjningskedjan.

”Det är inte bara lokalt,” varnar Christopher, ”Det kommer att kännas nationellt och globalt,” vilket leder till skenande matpriser och ekonomiska utmaningar om begränsningarna kvarstår.

 

 

Christopher påpekar att föråldrad infrastruktur och misskötsel förvärrar problemet. Twin Falls Canal Company, som opererar med århundradets gammal teknik, slösar bort vatten som annars skulle kunna lindra framtida brister. Istället för att gå med på en planerad nedstängning och efterföljande svält, går Christopher och andra bönder samman och kräver en fullständig modernisering av infrastrukturen, inklusive tillägg av avledningar och kontroller som skulle kunna optimera vattenanvändningen. Christopher och den lokala jordbruksgemenskapen i Idaho kräver också bättre ledarskap i frågan och uppmanar guvernör Brad Little att ingripa.

 

”Om det inte finns några gårdar, finns det ingen mat,” varnar Christopher.

naturalnews.comBönder i Idaho bötfälls med 300 dollar per acre för att vattna grödor – konstruerad svält på gång.

____________________________________________

 

???????????????  ÄR DE INTE KLOKA ?   NEJ!

 

Bibeln berättar om de tider som kommer, är ni med?

 

/ANJI

 

 

Av Anji - Onsdag 26 juni 22:50


Matt 24:6Ni kommer att höra stridslarm och rykten om krig. Se då till att ni inte blir skrämda. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet.
Matt 24:13Men den som håller ut till slutet ska bli frälst.
Matt 24:14Och detta evangelium om riket ska förkunnas i hela världen till ett vittnesbörd för alla folk. Sedan ska slutet komma.

1 Pet 4:7    Slutet på allting är nära. Var därför kloka och nyktra så att ni kan be.

Hebr 6:11 Men vi önskar att ni var och en ska visa samma iver att bevara den fulla vissheten i hoppet ända till slutet, 12 så att ni inte blir tröga utan följer dem som genom tro och tålamod får det utlovade arvet.

 

1 Joh 3:1Se vilken kärlek Fadern har skänkt oss: att vi får kallas Guds barn! Och det är vi också. Världen känner oss inte, eftersom den inte har lärt känna honom.

Ta till dig Guds ord!

 

/Anji

 



Av Anji - Onsdag 26 juni 00:57


dataskyddslag i Storbritannien

Ny dataskyddslag i Storbritannien utökar banker och företags möjlighet att övervaka kunder

2024-04-12

 

Ett lagförslag som för närvarande behandlas i Storbritanniens parlament kan ge landets regering extraordinära nya befogenheter för finansiell övervakning.

Data Protection and Digital Information (DPDI) lagförslaget föreslår ändringar i Storbritanniens allmänna dataskyddsförordningar, som utgör grunden för regler och principer som styr hur organisationer inom Storbritannien använder personuppgifter.

 

Jurister, akademiker och andra integritetsaktivister varnar för att de ändringar som föreslås av DPDI faktiskt skulle urholka de brittiska medborgarnas integritetsrättigheter, särskilt när det gäller personuppgifter.

En huvudsaklig oro är att DPDI ger banker utökade befogenheter att övervaka privatpersoners konton under förevändning att vara på utkik efter bedrägerier och fel i välfärdsutbetalningar. Om banker finner anledning till oro kan de flagga konton för personer som uppfyller ännu ej offentliggjorda kriterier till regeringen.

 

En annan orsak till oro är att DPDI-lagen tar bort brittiska medborgares rätt att inte bli föremål för automatiserat beslutsfattande utan deras samtycke, särskilt där beslutet har en djupgående juridisk eller ”liknande betydande effekt.” Regeringen hävdar att den kommer ersätta denna rätt med skyddsåtgärder, men kritiker har varnat för att dessa är ”otillräckliga.”

Andra kritiker har framhävt hur DPDI försvagar avgörande dataskyddsrättigheter och kan lämna människor i Storbritannien ännu mer utsatta för exploatering, särskilt av teknikjättar.

 

”Effekterna kommer att bli tydliga. Maktförskjutningen mellan individer och stora företag, särskilt Big Tech och offentliga tjänster, kommer att vidgas drastiskt,” sade Ann Kristin Glenster från University of Cambridge.

”Dataskydd var avsett att garantera grundläggande rättigheter som inte kunde säljas eller bytas bort. DPDI gör just det,” varnade Glenster.

Brexit och ekonomiska intressen påverkar den brittiska regeringens drivkraft att få igenom DPDI

 

Analytiker har påpekat att den brittiska regeringen är mycket intresserad av att få igenom DPDI för att kunna skapa ett mer ”företagsvänligt regime” inom landet, särskilt när data om britter överförs till kontinentala Europa.

För närvarande kan företag i Storbritannien och EU fritt dela personuppgifter över gränserna. Men DPDI kan försvaga skyddsnivåerna för data i Storbritannien jämfört med skydden som ges i Europeiska unionen.

För att förhindra eventuella dataintrång kan EU begränsa datatransfer mellan blocket och Storbritannien, vilket presenterar stora byråkratiska utmaningar för företag på båda sidor av Engelska kanalen.

 

Sedan Storbritannien lämnade EU har data som kontinenten mottar från Storbritannien omfattats av ett ”tillräcklighets-beslut” utfärdat av Europeiska kommissionen, vilket indikerar att överföring av personuppgifter från Europa till tredjeländer är förbjuden om dessa länder inte garanterar en ”tillräcklig skyddsnivå” för datan. Vissa tredjeländer, såsom USA, bedöms ha tillräckligt robusta dataskyddslagar för att beviljas en ”tillräcklighets-status,” vilket möjliggör fortsatt fritt flöde av personuppgifter.

 

Men Storbritanniens täckning under detta tillräcklighets-beslut vilar på att Storbritannien inte avviker från europeiska dataskyddsstandarder. Om så är fallet kan kommissionen återkalla tillräcklighets-beslutet.

Om detta händer kommer överföringar av data från Storbritannien, till EU och sedan till tredjeländer att vila på att företagen ansvarar för att implementera sina egna skyddsåtgärder för att säkerställa att datan är skyddad till tillräckliga standarder, vilket väcker oro över att företag – särskilt stora och mycket inflytelserika sådana – kanske inte uppfyller mandatet att tillhandahålla tillräckligt skydd för personuppgifter.

 

 

Trots detta har den brittiska regeringen hyllat den senaste versionen av DPDI-lagen som en ”Brexit-dividend” som skulle skapa ett mer företagsvänligt dataskyddsregime inom Storbritannien som påstås upprätthålla individens rättigheter till privatliv samtidigt som det främjar tillväxt och innovation.

Enligt regeringen skulle DPDI-lagen ”utnyttja möjligheten efter Brexit att öka ekonomin med 4,7 miljarder pund [5,97 miljarder dollar] under det kommande decenniet.”

naturalnews.comNy dataskyddslag i Storbritannien utökar banker och företags möjlighet att övervaka kunder.

----------------------------------------------------------------------------------

 

Bibeln berättar om skurkar:

Ord 11:3De ärligas hederlighet leder dem, de trolösas falskhet blir deras fördärv.
Ord 11:6De ärligas rättfärdighet räddar dem, de trolösa fångas av sina begär.


Anji

 

    

Av Anji - Tisdag 25 juni 15:10


Italiensk polisbil i Stockholm – stoppades av Södertäljepolisen

Adam Westin

Uppdaterad 15.08 | Publicerad 14.37

En italiensk polisbil av märket Lamborghini kör runt på Stockholms gator.

Noa har gett dem tillstånd att befinna sig i Sverige – men det var länge okänt varför de är här.

– I Södertälje var det en polispatrull som stoppade den italienska polisbilen för att kontrollera om den var äkta eller inte, säger Rebecca Landberg, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

 
 

Den svenska, i huvudsak Volvo-burna polisstyrkan, har fått konkurrens.

Vid lunchtid i dag syntes en italiensk polisbil, en Lamborghini Urus från den nationella italienska polisen, på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

– Jag vet att de har ett tillstånd från Noa att vara i Sverige, och har åkt från södra Sverige upp hit. Men jag kan inte säga vad de har för ärende och vad det är för samverkan, den informationen har inte jag, säger Rebecca Landberg vid Stockholmspolisen.

Kontrollerades av Södertäljepolis

Polis-Lamborghinin har tagit den svenska polisen med förvåning. I förmiddags stoppades italienarna av en polispatrull i Södertälje, som undrade vad det hela rörde sig om.

– De visade att de hade tillstånd och pratade, det var inget mer konstigt med det. Men de gjorde en kontroll på den italienska bilen och de passagerarna som var däri, säger Rebecca Landberg.

Vad de gör här var länge okänt för polisens presstjänst, både i Stockholm och nationellt.

 
 

– De visste inte heller om det här, så de håller på att efterfråga mer information i sin linje på Noa, säger Rebecca Landberg.

Förklaringen: Välgörenhet för barn

Polisens nationella mediecenter bad först att få återkomma.

Men när saken klarnat visade det att det inte rörde sig om någon förrymd maffialedare, eller något annat polisiärt.

– Det är så att man genomför en turné för att marknadsföra en äventyrlig resa för barn med funktionsvariation. Det är någon slags välgörenhet, de får svara för detaljerna, säger Buster Mirow vid polisens nationella mediecenter.

Det rör sig om två poliser och en polisbil som befinner sig i Sverige.

– Poliserna är uniformerade, men inte beväpnade, säger Buster Mirow.

___________________________________________________________________________________________


Larmet föranledde ett stort polispådrag i Sollentuna. Larmet föranledde ett stort polispådrag i Sollentuna.

En pojke under 18 år hoppade över spärrarna till ett gym i Sollentuna och letade efter en måltavla, enligt uppgift till Aftonbladet.

Strax därefter greps han.

– Han är nu misstänkt för grovt vapenbrott och försök till mord, säger åklagare Ida Jonasson.

 

__________________________________________

 

VI LEVER I EN VÄRLD SOM ÄR FULL AV SMUTS OCH VÅLD! SER NI

 

DET?? Det finns en Gud som vill hjälpa iallt.

 

 

 

/Anji

 

Av Anji - Måndag 24 juni 09:21


Globalisternas statskupp

 

Hans Erixon berättar ingående om globalistgruppen World Economic Forum, som är de internationella finansintressenas mest inflytelserika organisation i världen.

WEF arbetar även med självaste FN och hjälper till att implementera Agenda 2030, ”de globala målen för hållbar utveckling”, förklarar Erixon.

– Både med att accelerera införandet men även finansieringen

Och det är ju lite märkligt. Varför vill internationella finansintressen införa Agenda 2030?

 

– World Economic Forum och även de andra globalistorganisationerna, som Bilderbergruppen och Trilaterala Kommissionen, vill ju få ut sina budskap, som ytterst syftar till att införa en ny världsordning. WEF inriktar sig i huvudsak mot den industriella världen.

 

Och för detta använder man personer som är eller har varit engagerade i WEF. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, EU:s högsta ledare alltså, har till exempel suttit i organisationens styrelse.

Mellan WEF och FN finns ett samarbetsavtal för att genomdriva och påskynda Agenda 2030.

 

Agenda 2030 är ett extremt betydelsefullt projekt. Alla, regeringar, företag – till och med Svenska kyrkan – bedriver denna agenda.

 

– Vägen till helvetet kantas av goda ambitioner. Mycket i Agenda 2030 är ju sånt man aldrig kan sätta sig emot, som att värna miljön. Men det finns också delar i detta som är väldigt farliga för den personliga integriteten, demokratin, för vilket inflytande den globala eliten ska ha och så vidare. Det finns delar som absolut inte är hälsosamma ur en demokratisk synpunkt.

swebbtv.se”The Great Reset pågår för fullt” – globalisternas statskupp accelererar

 

/Anji

 

 

 

Av Anji - Söndag 23 juni 21:11

 

https://swebbtv.se/w/oYDgWxbAEVZojNdy6wUpYc

 

INNEHÅLL:  

I denna Omvärldsanalys samtalar programledare Mikael Willgert med politiske och vetenskaplige kommentatorn Lars Bern om bl.a följande frågor:

• Reuters har publicerat en artikel med bevis att amerikanska militära experter 2020 lanserade en massiv propagandakampanj mot Rysslands och Kinas covid-vaccinationer. Militären och läkemedelsindustrin sitter i samma båt.

 

• Människor som struntar i trafikreglerna. Miljöpartiets fel?

 

• Rekapitulation och kommentarer av DCA-avtalet efter omröstningen.

 

• Ukrainakriget och fredskonferensen i Schweiz.

 

• EU-länderna går i borgen för 500 miljarder kronor för amerikanskt lån till Ukraina. Pengarna ska användas för att köpa vapen i amerikanska krigsföretag.

 

• Försvarsminister Pål Jonson: - Sverige vill vara en långsiktig partner för Filippinernas säkerhet och försvar.

 

• Lars Bern om Pål Jonson: - Han är den största katastrof som drabbat det här landet på mycket länge!

 

• Konflikten i Adenviken. Houthis skrämmer mäktiga länder med hjälp av avancerade robotvapen.

 

• Största exportör av LNG till Europa är Ryssland. Trots sanktionerna.

 

• Tyskland har ökat sin import av gödningsmedel från Ryssland med nästan 1000%.

 

• Det luktar konkurs lång väg om Northvolt.

 

_______________________________________

 

 

/ANJI   foto

 

 

2024 · Vaccin · Världen · WHO
Av Anji - Lördag 22 juni 13:49

 

 

https://www.vaken.se/statlig-entreprenor-avslojar-planering-av-lonsamma-dodliga-injektioner/

 

 

Dr. David Martin redogör för USA:s regerings långsiktiga plan att utveckla och släppa covidviruset, samt avslöjar ledtrådar om att globalisterna hade planerat pandemin flera decennier i förväg.

 


banned.videoStatlig entreprenör avslöjar planering av lönsamma dödliga injektioner

 

 

/Anji

 

 

 

 

 

Av Anji - Fredag 21 juni 14:24



Foto. Swebbtv grafik

Det är Europas politiska ledare som hotar de egna länderna genom sin allt närmare relation till USA. Det hävdar nu Rysslands president Vladimir Putin.

Det är inte Ryssland som hotar Europa – utan Europas relation till USA.

Det förklarade Rysslands president Vladimir Putin i ett tal förra veckan.

– Hotet mot Europa kommer inte från Ryssland. Det största hotet för européerna är deras kritiska och ökande beroende av USA i militära, politiska, tekniska, ideologiska och informativa aspekter, säger han. Europa marginaliseras i den globala ekonomiska utvecklingen, kastas in i kaos av utmaningar som migration och förlorar internationellt inflytande och kulturell identitet.

– Ibland får jag intrycket att europeiska politiker och representanter av den europeiska byråkratin är mer rädda för att förlora sin favör hos Washington än att förlora sitt eget folks förtroende, fortsätter han. Det senaste valet till Europaparlamentet har också visat detta. Europeiska politiker tolererar förnedring, oförskämdheter och skandaler, så som övervakning av europeiska ledare, medan USA helt enkelt utnyttjar dem för sin egen vinning. Till exempel tvingas de köpa dyr naturgas, som kostar tre till fyra gånger mer i Europa än i USA. Dessutom pressas europeiska länder att öka vapenförsörjningen till Ukraina. Kraven är konstanta, och sanktioner införs lätt på europeiska ekonomiska aktörer utan någon tvekan.

Se även följande nya Swebbtv-krönika med Karl-Olov Arnstberg:

 

 

/Anji

 

 

Presentation

Omröstning

Läser Du bibeln och tror på den?
 Ja, den är sann.
 Nej, det gör jag inte
 Ja, varje dag
 Jag vill gärna göra det

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards