Han  lever

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Älska oss själva

Av Anji - 17 maj 2010 00:45

  
Jag har spenderat hela mitt liv att hata mig själv. Jag har alltid hatat min spegelbild, den sorgsna personen med dom bruna ögonen som alltid tittat på mig på ett ledsamt sätt, hur jag stirrat i spegeln i flera timmar för att hitta tusentals fel istället för att verkligen hitta saker jag tycker om. Det är svårt att hitta fina saker om sig själv när man tittat sig själv i spegeln i flera timmar, inspekterat varje fel som inte ens fanns där.

Att låta djävulen påverka hjärnan så mycket så hatet blir starkare mot sig själv. Jag vet att det finns många många människor på denna jord som inte tycker om själva på det sättet vi verkligen borde göra. Satan är på en varje dag, för att hjälpa oss att klanka ner på oss själva så mycket vi kan. Vi har svårt att säga "Tack" när någon ger en komplimang, vi har svårt att inse att dom verkligen menar det. Det tragiska i det hela är att vi klankar ner och spottar på Guds skapelse hela tiden. Jag får ibland dåligt samvete när jag säger och tänker dåliga saker om mig själv. För Gud älskar ju mig precis som jag är, han älskar dig precis som du är. Vi är perfekta skapelser, och det är därför han har skapat oss. Vi gör fel med att trycka ner oss själva, trycka ner honom som skapat oss.

Gud tycker älskar oss även om vi har en stor näsa eller stora lår, om vi inte hade en stor näsa eller stora lår kanske vi inte är "vi". Vi, jag, borde verkligen tänka positiva tankar om oss själva, att vi duger som vi faktiskt är. Satan kommer alltid att finnas där, trycka ner oss, få oss att hata oss själva och tycka illa om folk som ser annorlunda ut. Vilka är vi som inte har rätt att döma andra, vi är ju så bra på att dömma oss själva. Att älska oss själva är ibland mycket svårt, men det är inte svårt för Gud att älska oss. Han tycker bara positiva saker om oss, han älskar oss och han tycker om oss för vilka vi är. Gud är kärleken. Om vi inte kan älska oss själva på det sättet Gud vill, hur kan vi då älska andra?. Vi tycker så dåligt om oss själva.

Det jag vill komma fram till är att vi är unika, vackra, underbara, söta, snygga, fina, och älskade.

Det finns ingen som är precis som dig, det är det som gör dig så speciell. Du är en unik skapelse som borde älska dig själv. Jag borde älska mig själv, så som jag älskar andra i min omgivning.

Glöm inte att du är värdefull, och tala om spegelbilden innan du lägger dig hur underbart skapad du är.

Love/ Anji


 
ANNONS
 
Charlotte

Charlotte

17 maj 2010 15:02

Du har verkligen rätt. Du får mig att tänka på ett som jag inte har gjort förut. Är otroligt tacksam för att Gud har varit med mig, även när Han har känts så långt bort. Tacksam för att du finns som kan påminna mig om det. Du är värdefull, otroligt vacker och älskad. Så är det bara:)

http://ohidiotwalk.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 21 sept 23:03

  /Anji

Av Anji - Söndag 20 sept 20:02

"In every thing give thanks: for this is the will of God in Christ   Jesus concerning you." 1 Thessalonians 5:18 (KJV)   1 Thess 5:18  och tacka Gud i allt. Detta är Guds vilja med er i Kristus Jesus.      1 Tim 4:4 Allt som G...

Av Anji - Lördag 19 sept 00:38

  Guds egendomsfolk!  Är du hans barn?     /Anji

Av Anji - Onsdag 16 sept 20:49

Att vandra i Anden       https://theholyremnant.blogspot.com/2020/08/vandra-i-anden.html När vi blir födda på nytt får vi den Helige Ande, och då får vi också hjälp att vandra i Ande, men vi har fortfarande köttet att kämpa emot. Anden står e...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se