Han  lever

Alla inlägg under maj 2010

Av Anji - 5 maj 2010 02:25

Livet får oss in på olika vägar, man åker fram och tillbaka och helt plötsligt hamnar man på samma plats där man började. Satan försöker få oss att falla, tänka mycket negativt, och att få oss att to att allt  är omöjligt. Att ha en dålig dag kan få oss att ramla rakt ner i mörkrets svarta hål. Man är s¨djupt nere att man inte har en aning om hur man skall ta sig upp. Eller orkar man ens det?


Kanske handlar allt om attityd. Om jag tänker att allt är omöjligt, och tänker bara negativit om mig själv, tror sjutton det att man mår dåligt av det.

Men det underbara i det hela att falla i de svarta stora hålorna och det svarta mörkret, är att det finns EN som sträcker ut handen till oss, och säger "Kom, följ mig, ta min hand så skall jag vägleda dig in i ljuset". Det är just det, även om man inte ens orkar ta handen så måste vi ta den om de så gällde livet. Våran Herre är den enda vi kan få styrka och kraft för att hålla oss på fötter, att få ett förvandlat liv. Men med det nya livet och vandringen med Kristus så får vi prövningar. Ojoj vad jag har fått prövningar, men har alltid orkat eftersom min kraft kommer från Jesus. VI får inte glömma av honom i vardagen. Vi skall alltid vara med honom. Varje timma, var sekund.

Han vet om varje behov av helande, upprättelse, glädje och hopp. Han vet om våran förtvivlan, och han har gett oss sitt löfte att han själv skall ta hand om oss. Människor kan komma att glömma bort oss men inte Gud.


Gud sviker alrig den som tror på honom. Att svika är detsamma som att överge. Guds löften tills oss innebär inte att vi slipper att uppleva saknad eller lidande, utan det betyder att Gud själv aldrig kommer att lämna oss.

Om vi ser på oss själva i ljuset av Guds härlighet är det inte svårt att böja sig för hans storhet och majsestät. Inför skapelsen är det lätt att känna sig liten. Ödmjukhet är att visa Gud den respekt som tillkommer honom, inte att se ner på sig själv.

Gud gör mycket för oss i det tysta, som vi ska vara beredda att prisa honom för offentligt.Vill säga TACK till allas uppmuntringar på min blogg.

Det betyder mycket för lilla mig :)


<3 

ANNONS

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

http://www.iring.nu/webbringar/Fraelsaren.php

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Följ bloggen

Följ Han  lever med Blogkeen
Följ Han  lever med Bloglovin'

Prövningar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se