Han  lever

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2020

Vad vet du om Rockefeller och B Gates? Artikel

Av Anji - 11 augusti 2020 00:23

http://pharos.stiftelsen-pharos.org/rockefeller-och-bill-gates/

 

 

Vad vet du om Rockefeller och B Gates?

 

 

Vill du veta mer så läs i LÄNKEN ovan!

 

För paret Bill and Melinda Gates och deras läromästare i Rockefellerfamiljen utgör coronakrisen en enorm kassako. Deras investeringar i läkemedelsbolag och leverantörer av övervakningsteknologier firar nu stora triumfer. I partnerskap har de framgångsrikt byggt upp lösningar på den pandemi som har kommit att kickstarta den stora digitala transformationen och förverkligandet av den fjärde industriella revolutionen. Detta inlägg är en studie av dessa stiftelsers nära förhållanden och monopolkapitalistiska tillvägagångssätt.

Idag har Bill & Melinda Gates Foundation växt fram till den ledande filantropiska stiftelsen inom hälsoområdet och har därmed tagit över den position som tidigare innehavts av The Rockefeller Foundation. Detta syns tydligt i uppbyggnaden av COVID19-narrativet.

 

 

Det finns också tydliga kopplingar och paralleller mellan de båda stiftelserna i historia, funktion och ledarskap. Dessutom har de täta samarbeten och fokusområden. På många sätt har Bill Gates blivit Rockefellerfamiljens arvtagare inom globala hälsofrågor och befolkningskontroll.

Efter en framgångsrik karriär med att göra Microsoft världsledande inom IT-sektorn skapade paret Bill och Melinda Gates med hjälp från Bills far, William H. Gates Senior, 1994 stiftelserna William H. Gates Foundation och Gates Library Foundation efter rådgivning och inspiration från David Rockefeller.

 

David Rockefeller led a remarkable life. I enjoyed our conversations about giving back and learned a lot from him. (Bill Gates)

Bill Gates och hans far hade noggrant studerat pionjärarbetet som Carnegie och Rockefeller Foundation hade gjort i början av 1900-talet och ville att hans egna stiftelser skulle byggas utifrån Rockefellermodellen. Som sådana skulle de arbeta med globala problem som “ignoreras av regeringen” och samtidigt gynna de egna affärsintressena genom Public-Private Partnerships.[1] Som Bills pappa uttryckte det i sin bok Showing up for Life:

A lesson we learned from studying and working with the Rockefellers is that to succeed in pursuing audacious goals you need like-minded partners with whom to collaborate. (William H. Gates)

Precis som Davids farfar John D. Rockefeller hade Gates skapat sig ett enormt lukrativt monopol genom hänsynslösa affärsmetoder. Det var upplagt för honom att gå samma väg och ta lärdom av den familj som hade gjort filantropi till en konstart.

 

Bill & Melinda Gates (Wikimedia)

 

I fokus de första åren innan millenieskiftet stod att överbrygga “the digital divide” (mellan de som har och de som inte har tillgång till IT-teknologi) och att bygga ut tillgången till Internet. I planen ingick att utöka tillgången till datorer i undervisningen samt digitalisering av biblioteken. Inget märkligt för Microsofts grundare som på detta sätt hjälpte till att ytterliga sprida företagets produkter.

Till IT-tillgångsfrågan fogades sedan Rockefeller Foundations gamla skötebarn globala hälsofrågor och

befolkningskontroll (som tillgång till vacciner och familjeplanering) med hjälp av medicinsk teknologi.[2]


LÄS RESTEN I LÄNKEN!!

 

 

/Anji

 

2020 · CHIP · Corona · Vaccin
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards