Han  lever

Alla inlägg under februari 2021

Av Anji - 17 februari 2021 23:15



Kan vara en bild av text där det står ”DENYING THE WORD OF GOD WILL GET YOU NO WHERE! (But the lake of fire.)”


JA Det är SANT!!  Att negligera Guds ord tar människor till helvetet. Det är så sant som det står här.

 

Människor på jorden vill inte höra ordet Vänd om! eller: Omvändelse!  de som är i helvetet önskar att de vänt om till Jesus, och hört orden en gång till…

 

Joh Upp-bok 1:17-18 handlar om dödsriket, om helvetet och döden. Våra synder har överbevisat och dömt oss, men Jesus har nycklarna till helvetet och döden (Joh Upp 20:14), och det är bara han som kan befria oss från evig fångenskap hos satan.

 

Bara Jesus har makt och myndighet att befria oss från syndens kontroll. Den troende behöver inte frukta varken död eller helvete, eftersom Jesus har nycklarna till båda.

 

Allt han kräver är att vi vänder oss bort från synden och vänder oss till honom i tro. Om vi försöker behålla kontrollen över liv och död i våra egna händer dömer vi oss själva till helvetet, men om vi lägger våra liv i hans händer så uppreser och uppväcker han oss till evigt liv i fridfull gemenskap med honom.

 

/Anji

Av Anji - 17 februari 2021 00:08

Kan vara en bild av text där det står ”JESUS DIDN'T CALL YOU TO BE CATHOLIC, PENTECOSTAL, BAPTIST, OR ANY OTHER DENOMINATION. HE CALLED YOU TO BE BORN AGAIN!”



JESUS kallar inte människor till att bli katolik eller pingstvän,

 

baptist eller annat, nej, han kallar människor till NYTT OCH

 

EVIGT LIV   d v s   ATT bli född på NYTT!!

 

 

/Anji



Av Anji - 15 februari 2021 23:03

Kapitel 3

Allt har sin tid

1 Allt har sin tid,det finns en tid för allt som sker under himlen:2 en tid att födasoch en tid att dö,en tid att plantera och en tid att rycka upp det planterade,3 en tid att dräpa och en tid att hela,en tid att riva ner och en tid att bygga upp,4 en tid att gråta och en tid att skratta,en tid att sörja och en tid att dansa,5 en tid att kasta bort stenar och en tid att samla stenar,en tid att ta i famn och en tid att avstå från famntag,6 en tid att söka upp och en tid att tappa bort,en tid att förvara och en tid att kasta bort,7 en tid att riva sönder och en tid att sy ihop,en tid att tiga och en tid att tala,8 en tid att älska och en tid att hataen tid för krig och en tid för fred.9 Vad vinner då den som arbetar med sitt slit? 10 Jag såg den möda som Gud har gett människors barn att sträva med. 11 Allt har han gjort skönt i sin tid. Även evigheten har han lagt i människornas hjärtan. Ändå kan de inte förstå Guds verk från början till slut.12 Jag insåg att det inte finns något bättre för dem än att vara glada och göra det goda så länge de lever. 13 Och när en människa äter och dricker och ser det goda i sin möda, då är det en Guds gåva.14 Jag insåg att allt som Gud gör består för evigt. Till det kan inget läggas, och från det kan inget dras. Så har Gud gjort för att man ska frukta honom. 15 Det som är har redan varit. Det som kommer att hända har också hänt förut. Gud kallar fram det förflutna.

 

Människans förgänglighet

16 Vidare såg jag under solen: På domarsätet rådde ogudaktighet, på rättfärdighetens plats den ogudaktige. 17 Då tänkte jag: Både den rättfärdige och den ogudaktige ska Gud döma. Det finns en tid för allt som sker och allt som görs. 18 Jag tänkte: Det sker för människornas skull, för att Gud ska pröva dem och för att de ska se att de i sig själva är som djuren.19 Det går ju människors barn som det går djuren, det går dem alla lika. Den enes död är som den andres. Alla har samma livsande. Människan har inte mer att komma med än djuren. Allt är förgängligt. 20 Alla går till en och samma plats. Alla har kommit av jord, alla vänder åter till jord. 21 Vem vet om människans ande stiger uppåt eller om djurens ande går ner till jorden?22 Jag såg att inget är bättre för människan än att hon har glädje i sin gärning, för det är hennes del. För vem kan låta henne se det som ska ske efter henne?  

 

 

/ Intressant eller hur!!

 

/Anji

2021 · BIBELN · Bibelord · TRO
Av Anji - 15 februari 2021 00:10




MÅNGA hatar Jesus, ja så är det, och det är mycket MODIGT att ÄLSKA JESUS och FÖLJA HONOM, i tider av våld och misstänksamhet och oro och annat.

 

Världen hatar JESUS, det vet vi men vi är MÅNGA som ÄLSKAR HONOM.

 

/Anji



Kan vara en bild av 1 person och text där det står ”TRUE BRAVERY, S FOLLOWING CHRIST, N.A WORLD THAT HATES HIM.”

Av Anji - 13 februari 2021 00:04


ALLA som vill älska Gud och hoppas och tro på honom i ALLT-   ja den har sin framtid hos honom. Jag har fått mirakel i mitt liv för att jag tror på honom och INTE  HAR GETT UPP!






GUD har en PLAN för ALLA som vill tro honom om mirakel och en underbar underbar KÄRLEK!!


Är du en av dem som troget vill gå vid Jesu sida?

 

/Anji



Av Anji - 11 februari 2021 22:48

 
Test everything and everyone by the word of God!
Really search it out!
We are surrounded by wolves in sheep's clothing!
Your eternity depends on it!
Repent!
And OBEY the Gospel!
 
 
Ånger, vad betyder bibelorden?  Ångra och VÄNDA OM!
 
Repentance has always been what the true prophets spoke of!
 
Jeremiah 25:4-6 KJV
And the Lord hath sent unto you all his servants the prophets, rising early and sending them; but ye have not hearkened, nor inclined your ear to hear. They said, Turn ye again now every one from his evil way, and from the evil of your doings, and dwell in the land that the Lord hath given unto you and to your fathers for ever and ever: And go not after other gods to serve them, and to worship them, and provoke me not to anger with the works of your hands; and I will do you no hurt
 
Jeremiah 26:5
“To hearken to the words of my servants the prophets, whom I sent unto you, both rising up early, and sending them, but ye have not hearkened;”
Real prophet's have ALWAYS spoke of repentance!
 
Matthew 4:17
17 From that time Jesus began to preach, and to say, Repent: for the kingdom of heaven is at hand
2 Peter 3:9 - The Lord is not slack concerning his promise, as some men count slackness; but is longsuffering to us-ward, not willing that any should perish, but that all should come to repentance.
Luke 13:3 - I tell you, Nay: but, except ye repent, ye shall all likewise perish.
Ezekiel 18:21-23 - But if the wicked will turn from all his sins that he hath committed, and keep all my statutes, and do that which is lawful and right, he shall surely live, he shall not die
Proverbs 28:13 - He that covereth his sins shall not prosper: but whoso confesseth and forsaketh [them] shall have mercy.
 
Revelation 19:10
“And I fell at his feet to worship him. And he said unto me, See thou do it not: I am thy fellowservant, and of thy brethren that have the testimony of Jesus: worship God:
👉 for the testimony of Jesus is the spirit of prophecy👈
 
Ånger har alltid varit vad de sanna profeterna talade om!
 
Jeremia 25:4-6 KJV
Och Herren har sänt till er alla sina tjänare profeterna, stiger tidigt och skickar dem, men ni har inte hört något eller lutat ert öra för att höra. De sade: ′′ Vänd er om igen nu var och en från hans onda väg, och från det onda i era handlingar, och bo i det land som Herren har gett er och till era fäder för alltid: Och gå inte efter andra gudar till andra gudar för evigt tjäna dem och dyrka dem, och provocera mig inte till ilska med dina händers verk, och jag kommer att göra dig inget ont
 
Jeremia 26:5
′′ Att höra till mina tjänare profeternas ord, som jag skickade till er, stiger upp tidigt och skickar dem, men ni har inte hört talas om ;"
Riktiga profeter har ALLTID talat om ånger!
 
Matteus 4:17
17 Från den tiden började Jesus predika och säga: ′′ Ångra: ty himmelriket är till hands
2 Petrus 3:9-Herren är inte slarvig med sitt löfte, eftersom vissa män räknar slarv; men är långsamt lidande för oss, inte villig att någon ska förgås, utan att allt ska komma till ånger.
 
Lukas 13:3-Jag säger dig, nej, men förutom att du ångrar dig, skall du alla likaledes förgås.
Ezekiel 18:21-23-Men om de onda kommer att vända sig från alla sina synder som han har begått och hålla alla mina stadgar, och göra det som är lagligt och rätt, ska han säkert leva, han ska inte dö
 
Ordspråksboken 28:13-Den som täcker sina synder skall inte blomstra, men den som bekänner och inför [dem] skall ha barmhärtighet.
Uppenbarelseboken 19:10
′′ Och jag föll vid hans fötter för att dyrka honom. Och han sade till mig: Se du gör det inte: Jag är din medmänniska och dina bröder som har vittnesbörd från Jesus: dyrka Gud:
👉 för Jesu vittnesbörd är profetians ande
 
/Anji

Av Anji - 10 februari 2021 23:25

Kan vara en teckning av text där det står ”FAITHFUL PREACHING HERE EAR TICKLING HERE For the time will come when they will not endure sound doctrine; but after their own lusts shall they heap to themselves teachers, having itching ears; And they shall turn away their ears from the truth, and shall be turned unto fables. 2 Timothy 4:3-4 KJV”

3 Det ska komma en tid då människor inte längre står ut med den sunda läran utan samlar åt sig mängder av lärare efter sina egna begär, så som det kliar i deras öron att få höra. 

4 De vägrar att lyssna till sanningen och vänder sig till myter.

 

OM man inte gräver i bibeln och i Guds rena ord, så blir man smutsig. Man blir smutsig i hjärtat om man inte VET vad Guds ord vill säga.

 

När man är en kristen måste man UTBILDA SIG!

 

OM man inte förstår att ÖPPNA sina ÖGON och ÖRON för Guds ord, då går det väldigt snett!!

 

OM man följer falska predikanter som lovar välstånd och framgång i stället för nöd och prövningar och tidens slut, m m, ja då tror man på lögner!

 

LÄS GUDS ORD

 

/Anji

 

 

 

 

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards