Han  lever

Alla inlägg den 27 september 2021

Av Anji - 27 september 2021 22:53

 

https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/09/04/nar-vinden-vander/

 




Statsmedia har nu genom P1 sett sig nödsakade att gå till motattack mot SwebbTV och de sändningar där kvalificerade bedömare (i P1 kallade konspirationsteoretiker) lyckats öppna ögonen på alltför många svenskar. Det korthus man byggt med syfte att driva in svenskarna i fållan för att ta sprutorna håller med andra ord på att rasa samman. Men svaret från ett SwebbTV som nu börjat få upp ångan låter inte vänta på sig och med hjälp av Lars Bern och Sture Blomberg ger Mikael Willgert svar på tal.

 

Denna senaste sändning  /LÄNK/ är väl värd att se på och fundera över. Jag som under många år försökt mana på till ett ökat medvetande om pågående processer och samtidigt klagat på hur svårt det är att få svenskarna i allmänhet att vakna upp och reagera, kan nu ändå konstatera att en förändring är tydlig.

 

Statens och Main stream medias kanaler börjar ta rejält med stryk och den statistik som nu väller fram går inte att fuska bort. Vaccinerade har högre sjukdomsfrekvens än ovaccinerade. Det hjälper inte att krampaktigt försöka ändra definitionerna så att vaccinerade klassas som ovaccinerade under den tid då de flesta skadeverkningarna av injektionerna sker. Fakta går inte längre att sopa under mattan.

 

De som för ett år sedan fått gycklarnas foliehattar satta på huvudet kan nu lugnt sätta tillbaks dem. Vinden har vänt. Över hela världen växer oppositionen mot de restriktioner och nedstängningar av samhället som agendamakarna genomför. Ingen med förståndet i behåll kan se det rimliga i pågående insatser mot ett virus som kommer att gå till historien som världens första politiska virus. Virus som ersättning för stridsvagnar. Men hjälper batonger och tårgas mot ifrågasättande och avvikande åsikter?

 

Styrkan i människor reaktioner visar nu att så inte är fallet. Besluten att förbjuda de mediciner som skulle varit ett effektivt motmedel mot det skapade viruset och därmed gjort vaccinationerna onödiga är nålen som fått ballongen att spricka. De patetiska motivationerna för detta lockar mer till skratt och löje än att övertyga befolkningen om den påstådda nödvändigheten av besluten. Snabbt ihopsnickrade lagar och förordningar förbjuder import av sedan länge använda och godkända läkemedel, försäljning på apotek förbjuds och läkare straffas om de skriver ut recept i enlighet med beprövad erfarenhet.

 

Hur kan man tro att detta skapar förtroende för sjukvården och läkemedelsverket? Istället lyser en helt annan agenda i eldskrift. Den heter The Great Reset. Den intresserade uppmanas att studera World Economic Forum och Klaus Scwabs skrifter eller läsa tidigare artiklar här på bloggen. Där finns svaren på vad som händer idag. Det handlar inte om sjukvård och att rädda liv, utan om systemskifte i en, som man hoppas, global värld.

 

Det handlar om att minska världens befolkning, om att injicera komponenter i våra hjärnor som gör oss kompatibla med 5G, som styrda med AI – artificiell intelligens – får de kvarvarande nya och begränsade funktioner i framtidens värld. 

 

Jag kan förstå om allt detta är svårt att ta till sig, utvecklingen går för snabbt just nu och det finns ingen tid för eftertanke. Men om inte vi alla sätter ner foten nu och stoppar dessa galningar blir det verklighet inom ett decennium eller två. Jag kan för första gången känna en viss optimism – allt fler vaknar och tillsammans kan vi göra skillnad. Så måste det bli – för våra barns och barbarns skull!

 

Peter Krabbe

 

 

/Anji

 

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards