Han  lever

Direktlänk till inlägg 14 april 2022

Peter Krabbe: VAD sker i VÄRLDEN och vart.../ DE SISTA TIDERNA/ NWO

Av Anji - 14 april 2022 23:42

https://peterkrabbe.wordpress.com/2022/01/30/mot-ljus-eller-morker/

 

LÄS EN BRA BESKRIVNING, ARTIKEL,om VAD SOM SKER I VÄRLDEN:

 

När nyåret är passerat brukar vi gå mot ljusare tider. Gör vi det i år också? Eller ligger orosmolnen tätare än någonsin? Låt oss se på vad som händer i världen.

Den bästa beskrivningen är kanske totalt kaos. Chockvåg efter chockvåg i ordets verkliga bemärkelse pumpas ut över världen. Precis som våra hjärtslag får ökad frekvens vid oro får världen som helhet samma symptom. Detta är naturligtvis medvetet, perioder av hopp och förtröstan skall avlösas av perioder av skräck och förtvivlan. På så sätt driver man oss människor mot psykisk kollaps och därmed undergivenhet och apati.

  • Efter två års pandemi kommer rapporterna nu allt tätare om det nya dunderviruset, NeoCov, som med 33% dödlighet skall göra Daegels prognoser till verklighet.  Man kommer nu att dra ner på aktiviteterna med de allt svagare mutationerna av Covid 19 så vi tror att allt är över, därefter släpps  NeoCov ut från Wuhan med förödande effekt. Klarar vi det mentalt? Fråga Bill Gates, han vet…
  • Upptrappningen av en militär konflikt med Ryssland som skall leda till utbrottet av det tredje världskriget pågår med manisk envishet från globalisternas sida i USA och EU. Vi undrar varför? Jo, virus ensamt arbetar för långsamt, tillsammans med en krigssituation blir det mer effektivt. Det har man lärt sig av spanska sjukan under första världskriget…
  • Våra privatekonomier i västvärlden skadas medvetet genom prishöjningar på energi, planerade räntehöjningar och pådriven inflation som sammantaget skall göra oss alla fattigare. Utom förstås storföretagen som gör rekordvinster och blir allt rikare. När elräkningarna pendlar mellan himmel och helvete mår vi precis så dåligt som man önskar för att vi skall ge upp…
  • Kulturmarxismen tar numera helt över vårt samhälle. Allt material från TV, filmbolag, media, reklambyråer och åsiktsbildare kvoteras så att bilden skall fastna för gott på våra näthinnor – vår tillvaro består av minst 50% färgade och invandrare, majoriteten av befolkningen tycks vara homosexuell eller tillhöra nya svårdefinierade könsroller. Medias nyhetsrapportering sker helst från andra sidan av jordklotet, vad som händer lokalt eller ens inom Europa får vi själva ta reda på.

Allt detta är inte separata företeelser utan delar av samma agenda – The Great Reset. Om någon ännu inte förstått målen skall jag försöka förklara dem.

Globalismen är en rörelse som började växa fram hos vissa grupperingar redan under slutet av 1800-talet. Man använde klichéer som Fred på Jorden för att motivera att jordens råvarutillgångar skulle bli fritt tillgängliga för storindustrin, att nödvändiga råvaror för industrin skulle bli ”inlåsta” av nationella suveräniteter och måste köpas dyrt eller erövras med våld var inte acceptabelt.  Det kostade för mycket att behöva öppna gruvor och oljekällor genom att muta regeringar och landägare, samtidigt som politiska risker och förändringar äventyrade investeringarna.

 

I en global värld utan nationella gränser skulle storindustrin kunna exploatera fritt och utan negativa konsekvenser. Globalismen var född. En världsregering, en enhetlig religion (för religionen behövdes ju som styrning av folket) och en världsarmé för att hålla ordning på folket var vad som behövdes. Vilka som var det utvalda folket att styra den nya världen tror jag att de flesta vet.

Låt oss ta en liten men snabb vandring genom världshistorien! För att påvisa det negativa med nationer intrigerades det första världskriget igång 1914. Dessförinnan hade man försökt med en rysk revolution 1905 för att avlägsna den motsträvige tsaren, den misslyckades dock.

 

Gör om och gör det bättre! Tyskland hade en ekonomisk tillväxt som hotade de traditionella kolonialmakterna och behövde krossas. Vad kunde vara bättre än att få Ryssland och Tyskland att slå av benen på varandra? De arrangerade skotten i Sarajevo satte igång den utvecklingen.  När kriget hade slagit Ryssland i spillror var det dags att på nytt sätta in den ryska revolutionen för att öppna landet för exploatörer. De judiska bolsjevikerna, utbildade och finansierade i USA, skapade en kommunism som skulle bli den socialistiska internationalen, väl lämpad att vara grunden för globalismen. Tyskland stod på tur, men en viss herr Hitler dök oväntat upp på scenen. I föregripande syfte krossades det utblottade Tyskland ekonomiskt efter kriget och minskades kraftigt geografiskt.

 

 

USA väntade lugnt och stilla tills halva kriget var avklarat och kunde lätt fälla avgörandet med hela sin industri intakt, bara att promenera in och diktera fredsvillkoren. Palestina kunde bildas och det första försöket att skapa ett världsstyre etablerades genom Nationernas Förbund. Tyvärr för globalisterna skapade både Hitler och Stalin nya, ännu starkare nationalstater! Ingen av dem uppskattade inslaget av judisk överhöghet i sina administrationer. Vad göra?

Naturligtvis ett nytt världskrig.  

 

I fredsavtalet fanns en klausul inbyggd som garanterade ett nytt krigsutbrott, nämligen den ”polska korridoren”.  Den nya kartan delade Tyskland i två delar, ett östligt Preussen avskildes från övriga Tyskland genom att det nya Polen bildades med en korridor till Östersjön, där Tyskland vägrades förbindelse mellan sina två delar. Hitler krävde rätt till passage, vilket nekades av Polen, uppbackat av England och specifikt Churchill. Som beräknat gick Hitler in med våld eftersom förhållandet var ohållbart för att Tyskland skulle kunna fungera och England kunde kontra med en krigsförklaring och det andra världskriget var ett faktum.

 

Vi vet alla hur det slutade.

Samma scenario utspelades igen, USA inväntade andra halvlek och producerade krigsmaterial för de flesta inblandade. När européerna var nere på knä var det dags igen för USA att gå in och agera segrarmakt. Globalisterna insåg att Europa måste som första steg läggas under en (deras) hand för att målet skulle kunna nås. FN bildades som nytt fundament för samordningen av världen. USA passade på att förbättra sin ekonomi ytterligare genom att med Marshall-hjälpen styra in amerikanska företag i Europa. Palestina cementerades genom att bli Israel. Nu skulle det väl gå i alla fall?

Det gjorde det inte. Med växande ekonomier blev världens nationalstater också allt starkare och mer oberoende. USA fick bygga upp världens starkaste krigsmakt för att med våld kunna ta gummiplantagerna i Vietnam, kopparen i Chile, frukten i Centralamerika, oljan i Mellanöstern o.s.v Kina var stängt som ett kassaskåp och Ryssland slängde ut alla judiska oligarker. Tyskland hade man ju ockuperat och hölls under strikt kontroll.

 

 

Arbetet med en europeisk union kunde påbörjas, snart hade hela Europa förenats under EU och under globalisternas ledning.  De specialutbildade marionetterna Merkel och Macron har de senaste fem åren arbetat intensivt för att utrota nationalismen i de europeiska länderna, slopa gränserna och undergräva den kristna sammanhållningen genom import av främmande religioner, allt i syfte att utplåna den europeiske individens rätt till självbestämmande och frihet! Målet – att vara fattig och glad – hägrar äntligen, Klaus Schwab lägger sin bok The Great Reset ovanpå Hitlers Mein Kampf och myser.

Men Ryssland då? När allt nästan var klart dyker Putin upp från ingenstans och hävdar sin rätt att bygga upp Ryssland igen, på ryskt sätt och för ryssar! Dessutom uppmuntrar han den ryska kyrkan som nästan hade utrotats av revolutionärerna.  Bara att börja om från början. Ryssland måste knäckas. Genom att lura in större delen av Europas stater i NATO har robotramper monterats upp som ett pärlband runt Rysslands gränser.  Att värva de forna Sovjetrepublikerna var enkelt, men när syftet med värvningen klarnat och Ryssland börjat bli en värdefull handelsförbindelse växer tvivlet.

 

 

Vore det inte bättre att utveckla handel och ömsesidigt välstånd

tillsammans? Detta får globalisterna att tugga fradga. Ryssland skall elimineras eller integreras i världssamfundet (detsamma sa man om Tyskland för 100 år sedan). Kina springer ifrån i den ekonomiska utvecklingen och kan bara hejdas genom att eliminera den ryska krigsmakten, de två kompletterar varandra för bra för att kunna accepteras. Dags för det tredje världskriget! Tur att vi har sparat Ukraina!

Det vi inte kan förstå är att någon kan åse att samma misstag görs om för tredje gången, åtminstone med tanke på att det varje gång kostar närmare hundra miljoner människor livet. Att det blir möjligt beror på att vi styrs likt en fårskock av sin fårhund, genom en intern främmande makt som inte bryr sig om vårt bästa. Vi ställer villigt upp med vapen i hand för att hjälpa en osynlig makt att stärka sin kontroll över oss. Varför gör vi det?

 

I globalismens agenda ingår att radikalt minska jordens befolkning. Det bestämde man redan för 50 år sedan när befolkningen ändå var hälften så stor. Pågående pandemi är ett exempel på detta, genom att minska vårt antal blir världen mer lättstyrd och möjlig att kontrollera. Uppretade folkmassor som numerärt överstiger de som vill kontrollera oss tiotusenfalt är en hotbild som måste undanröjas. Samtidigt är transhumanismens intåg ett måste för globalisterna, man kan inte lita på fritt tänkande människor. Genom insprutning av grafenoxid kan man istället elektroniskt styra dem som måste finnas kvar, resten av arbetet kan mekaniska robotar utföra. Så blir det lugn och ro i världen. När det är dags för den tionde sprutan kanske den injicerade funderar över syftet, eller så har tankeverksamheten redan försvagats tillräckligt för att dessa obehagliga tankar skall kunna finnas kvar? I gengäld får man ju kopulera fritt med man, kvinna eller barn, flertalet utom dem med licens blir ju sterila och gör ingen skada. Med hjälp av lite 5G blir alla glada, strålande och lyckliga. Med total rasblandning minskar också nationalismen, vilket säkert alla nu har förstått är nödvändigt.

 

Ni förstår säkert också att det är nödvändigt att alla injiceras, ingen får komma undan! Det är faktiskt en säkerhetsfråga att inte ha tänkande människor springande på gatorna. Den självkörande elbilen hämtar er på morgonen för att lämna er på arbetet och sedan tillbaks på kvällen för att få lite kontrollerad underhållning framför TV:n. Kom sedan inte och säg att ni inte har det bra!

Vad gäller min beskrivning av dåtid kan jag garantera att den är sann – om man bara ändrar synvinkel lite, lite grann. Facit finns alltid i historien – om vi bemödar oss med att se efter!

 

För framtiden vill jag påpeka att om de 99 % av mänskligheten som blir styrda underlåter att ta till åtgärder mot de 1 % som vill styra, så får man skylla sig själva. Möjligheten att agera finns fortfarande – utnyttja den! Och vad gäller NeoCov och det tredje världskriget – ni har hela tre månader på er, sedan är det för sent. Vad gäller kulturmarxismen är det redan för sent! Så vad väntar ni på?

 

 

Peter Krabbe

 

 

 

 

 

/Anji    - I JESUS FINNS LJUSET, DET LJUS SOM VARAR FÖR EVIGT /   EVIGT LIV MD HONOM- .

 

 

 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 29 april 18:24

  Dokumentär: Säkert och effektivt – Del 1 : Biverkningarna som inte får finnas   PUBLICERAD 27 APRIL 2024   I första delen i Tobias Hietalas dokumentär om skadorna av mRNA-injektionerna intervjuas de drabbade. Per Olhans...

Av Anji - Måndag 29 april 01:47

   “Ni ville mig ont, men Gud har vänt det till något gott. Han ville göra det som nu har skett och därigenom bevara många människor vid liv.” 1 Mos 50:20 I 1 Mosebok berättas om Josef som såldes som slav av sina bröder. Flera år sena...

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards