Han  lever

Direktlänk till inlägg 18 april 2022

The Papal Wolf and the Agenda of Rome /NEJ till Katolicism

Av Anji - 18 april 2022 23:06

 

 

Det är uppenbart att ”kristendomen” som presenteras av kyrkan i Rom inte är den kristendom som finns i skrifterna.

 

Romkyrkan är ett religiöst system som har gett tolkningen av Guds ord till en man, som är påven själv. Miljontals värdefulla själar har lurats av det romersk-katolska systemet ända till denna dag, och folkmassorna fortsätter att följa påven som sin andliga ledare.


Den romersk-katolska kyrkan håller fortfarande fast vid symboliken som representeras av Vatikanens flagga och TIARA-kronan inom den flaggan. De tror följande angående deras påve:


1] Påven är fader till furstar och kungar,
2] Påven är världens härskare,
3] Påven är vikar på jorden, av vår frälsare Jesus Kristus

Var uppmärksam när den nuvarande påven gör sina resor runt om i världen, och glöm INTE sin resa till Chiapas, Mexiko där han blev älskad av miljontals lurade romersk-katoliker.

Chiapas, Mexiko var samma stad där TRUE Born Again Bible-troende kristna (många före detta katoliker) kastades ut ur sina hem med deras egendom och tillhörigheter beslagtagna.

 

De kristna hade helt enkelt kristna möten i sina hem och de blev tillsagda att sluta eller annat! Några av dem kastades också i fängelse! Jag har aldrig hört påven säga något om det!

 

VIDEON FRÅN: Mysolurefuge   Den kanalen är så bra!

 

/Anji

 

 

 

 
 
Ingen bild

Anders

25 april 2022 16:39

Jag har bekanta som blev romersk-katoliker. Man sätter då sin tillit till Roms läroämbete, ytterst påveämbetet, som också videon säger.

Om man förstår rättfärdiggörelsen genom tron och om man har börjat se hur den romersk-katolska kyrkan avviker från vad som klart och tydligt lärs i Bibeln så blir man heller inte förvånad över att reformationen identifierade påveämbetet som Antikrist.

Som du skriver i inlägget och som också tas upp i videon gör påven väldiga anspråk. Han säger sig vara Kristi ställföreträdare på jorden (på engelska "vicar", som ju är släkt med vårt "vikarie" - någon som är "istället för" någon annan). Om man ska tala om Kristi ställföreträdare på grekiska så får vi just ordet för "Antikrist".

Det bästa sättet att värja sig mot Antikrist är att lära sig rättfärdiggörelsen genom tron. Hans vapen är människors osäkerhet i relationen till Gud. Om man inte vet att man är ett Guds barn, då vill man göra olika saker "för säkerhets skull". Till och med underordna sig påven, om det kan hjälpa. Men om man vet att Kristi verk gäller mig och att jag är Guds barn genom tron på Kristus, då är allt annat som skräp (som Paulus skriver i Filipperbrevet). Då kommer man också att vilja hålla sig till Bibeln, som ger oss dessa glada, goda nyheter, så klart och tydligt. Påvens avvikelser fördunklar och förvirrar, medan Skriften lyser upp och skänker frälsning.

Anji

25 april 2022 23:06

hej Anders, vad bra att du tyckte om inlägget om påven och allt han ställer till med i katolicismen som INTE är ok av något slag. Det är hemskt att människor blir lurade på sitt liv genom att tro på den läran, stor villolära.
JA Skriften, Guds ord allena är det bästa, JESUS som Herre i våra liv är vad ALLA behöver! Se gärna på Youtube Soulrefuge, f d katolik berättar.... Hälsn Anji

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards