Han  lever

Direktlänk till inlägg 2 februari 2024

Bönder i Sverige- Förenen eder /Artikel

Av Anji - Fredag 2 feb 13:10

Frankrike, Belgien, Tyskland, Nederländerna. Bondeupproren sprider sig som en löpeld över Europa. Här hemma sitter det långt inne, men att döma av vår historia bör det ligga även i den svenska bondens kynne att ta fram högaffeln.

PUBLICERAD IDAG 12:58
 - AV JAN SUNDSTEDT
Bönder uppror
 
 
De så kallade bondeprotesterna runt om i Europa sprider sig som en löpeld.
Detta är en opinionstext. Artikelförfattaren svarar för de åsikter som uttrycks i artikeln.
 
 

Vi har sett bilderna och filmerna från Europa (förstås inte via MSM och B-media, som i sedvanlig ordning låtsas som om det regnar), om jordbrukare och bönder som nu fått nog och reser sig. Fått nog har de av bland annat höjda skatter, skyhöga bränslepriser, galopperande levnadskostnader samt destruktiv nationell och EU-ledd jordbrukspolitik.

 

 

Scenerna från kontinenten visar med önskvärd tydlighet att det verkligen är en fråga om uppror och inte någon lam protestlista på Facebook det handlar om.

Franska jordbrukare hotar med att lamslå Paris med hjälp av gödsel och de över 55 000 bönderna som deltog och deltar i de franska protesterna satte halmbalar i brand i centrala Bordeaux. Dess tyska bundsförvanter blockerar allehanda vägar inklusive på- och avfartsleder samt belägrar utvalda tyska städer och orter med sina Pz.Kpfw-liknande kolonner av traktorer.

 

 

I detta nu utspelas sköna “vi-har-fått-nog”-bataljer på Bryssels gator. Hemvist för globalistmaffian EU och dess icke folkvalda ledargarnityr. Fullt förståeligt. Res dig, människa, sluta lyd under samhällsfientliga politruker och kuckelmakare som vill dig illa. Visa lite stake.


 

 

 /Anji



 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards