Han  lever

Direktlänk till inlägg 22 februari 2024

Fluorescerande glöd i ansiktena på de vaccinerade under UV-ljus. /VÄNTAT. SENA TIDER.

Av Anji - Torsdag 22 feb 20:12



Fluorescerande glöd i ansiktena på de vaccinerade under UV-ljus.

 

 

Känslomässigt är det enkelt att avfärda arbetet av Doktor Ana Maria Mihalcea eftersom det är mycket störande. Men hennes arbete visas genom vetenskapliga tester och stöds av dokumentation från regeringar och icke-statliga organisationer. Och bevisen visar att mänskligheten redan har infekterats med avancerad övervakningsnanoteknik. Detta är en uppföljning till min senaste rapport om Doktor Mihalceas forskning om hydrogel.

 

 

Ny forskning visar att de som fått COVID-sprutorna avger ett fluorescerande orange sken i sina ansikten som är synligt under UV-ljus på 365 nanometer. Och de som har blivit utsatta för utsläpp avger detta sken runt näsan.

Efter att hans fru tvingats ta covid-sprutan började PhD Justin Coy sin egen forskning. Han fann att ju fler sprutor en person fick, desto mer lyste de under UV-ljus. Glöden kan initialt ses runt näsan och sprids med tiden över hela ansiktet och ner i halsen.

 

Efter en het dusch stöts filament ut genom huden på de vaccinerade. Och dessa filament avger också ett sken under UV-ljus. Dessa filament lyser inte bara, men de har visat sig röra sig självständigt i spastiska rörelser. Och de dras också till människor. I videor kan de ses försöka fästa vid ett finger. Och när en person som har fått sprutan har torr hud blir dessa utstötta filament luftburna. Detta kan förklara hur shedding sker från de vaccinerade till de ovaccinerade. Pfizer-provdokumenten angav att en ovaccinerad individ i nära närhet till någon som vaccinerats kan bli smittad genom inandning och hudkontakt.

 

 

År 2008 användes ett biologiskt nanotekniskt bekämpningsmedel designat för att döda den bruna malen i delstaten Kalifornien och verkar ha inkluderat samma typ av fluorescerande osynligt mikrofärg som vi ser i vetenskaplig forskning. Doktor Hildegarde Staninger testade individer utsatta för detta nanotek-bekämpningsmedel och fann att ett sken kunde upptäckas i deras ögon under UV-ljus. Doktor Staninger kallade detta för Ögat av Horus-effekten på grund av dess liknande utseende. Och hävdade att det berodde på användningen av fluorescerande tiocyanat i bekämpningsmedlet. Vilket enligt litteraturen skulle ha använts för att spåra effektiviteten av spridningen.

 

 

Denna idé har funnits i årtionden. Institutet för Nationell Säkerhetsstudier, Icke-dödliga Vapen: Termer och Referenser, publicerad 1997, diskuterar ett osynligt infrarött färgämne som är synligt under UV-ljus så att upploppsmakare senare kan identifieras.

 

Justin Coy påpekar hur den genetiska koden för Luciferase, ett bioluminescerande enzym som finns i naturen, ingår i Pfizer- och Moderna-vaccinerna tillsammans med SV40, vilket teoretiskt skulle kunna tillåta Luciferase att skrivas in i mottagarens genetik. Coy föreslår att detta skulle kunna vara orsaken till att de vaccinerade lyser under UV-ljus.

TRACE-lagen, H.R.6666 – COVID19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone Act, introducerades i maj 2020. Lagförslaget ger Centers for Disease Control befogenhet att spåra kontakter och övervaka befolkningen.

I slutet av 2020 och början av 2021 började människor över hela världen märka lila gatubelysning. Vilket är färgen på UV-ljus.

 

 

Kvantprickstatueringforskningen finansierad av Bill och Melinda Gates-stiftelsen tillhandahöll ett sätt att upptäcka om en person var vaccinerad eller inte genom att inkludera fluorescerande medicinsk information i vaccinerna. Osynliga infraröda tatueringar som skulle tryckas under huden för att senare kunna läsas av anpassade smartphones. I den vetenskapliga litteraturen om forskning på kvantprickar har dessa fluorescerande medicinska informationstatueringar ett liknande utseende som ansiktena på de smittade av vaccinet under UV-ljus.

Du kanske tror eller inte tror på biblisk profetia, men det verkar klart att de som driver detta diaboliska program använder det som sin spelplan.

 

Från Uppenbarelseboken 13:

”Och det andra vilddjuret krävde att alla människor, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, skulle ta ett märke på sin högra hand eller på sin panna, så att ingen kunde köpa eller sälja utan att han hade märket”

Men glöm aldrig att vi fortfarande har fri vilja.

 

banned.videoBevis visar att biologiskt ID-system redan har implementerats

 

   ANJI:     FRI VILJA HAR VI, ABSOLUT!  MEN att gå hungrig för att vi inte vill märkas som en ko, är inte ok och VACCINET skadar människans SJÄL! och frälsning!

LIDANDET I VÄRLDEN blir mest för den KRISTNE   !

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards