Han  lever

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2022

MORD MORD; RÅN; ÖVERFALL; VÅLDTÄKTER; SKJUTNINGAR m m

Av Anji - 2 augusti 2022 21:50

 

 

En GALEN VÄRLD  där inte Gud får plats!!!

 

https://nyadagbladet.se/inrikes/ny-skjutdad-i-orebro-och-stockholm/

 

De senaste årens ökande trend med beskjutningar fortsätter oavbrutet. Under den sena lördagskvällen inträffade skjutningar i både Örebro och södra Stockholm.

Vid 22-tiden fick polisen i Örebro tips om att en förmodad skjutning ägt rum i problemområdet Vivalla. Polisen var snabbt på plats med en stor personalstyrka och kunde konstatera att en man i tjugoårsåldern avlidit. En mordutredning har inletts och brottsplatsen är avspärrad i väntan på teknisk undersökning. Anhöriga är underrättade.

Polisen ledningscentral fick senare telefonsamtal om skottlossning från boende i Farsta, söder om Stockholm. På en parkeringsplats vid Ullerudsbacken påträffades sedermera en skottskadad man som fördes till sjukhus. Någon gärningsman är inte gripen och polisen genomför nu dörrknackning i närheten av brottsplatsen. I det inledande polisarbetet har det framkommit uppgifter om att gärningsmannen kan ha lämnat platsen med hjälp av fordon av något slag. Den skjutnes tillstånd är i nuläget oklart men polisens brottsrubricering är försök till mord.


 

 

https://nyadagbladet.se/inrikes/gangslagsmal-i-kristianstad-misstankt-forsok-till-mord/

 

Strax före 21-tiden på måndagskvällen fick polisen i Kristianstad in larm om ett pågående gängbråk i de centrala delarna av staden. Väl på plats konstaterades att minst en person var allvarligt skadad och polisen har startat en utredning om mordförsök, alternativt dråpförsök.

Enligt polisen ska ett tiotal personer ha bråkat och en man i 20-årsåldern vårdas nu för allvarliga skador.

Polispatruller skickades till platsen och den spärrades av samtidigt som förhör med vittnen påbörjades. Enligt uppgifter till Nya Dagbladet rör det sig om området vid och omkring Östra Vallgatan.

 En person kom till skada. Utredningsarbetet är igång, man kollar bland annat övervakningskameror och samlar in uppgifter från vittnen, kommenterar Calle Persson, presstalesman vid polisen region Syd.

 
 
 
 

Polisen utreder ett våldtäktsförsök mot en 16-årig flicka i närheten av Lillsjön i Bromma norr om Stockholm. Det misstänkta brottet ska ha inträffat utomhus och larmet inkom vid 23.30 på torsdagskvällen.

I Mölndal har en död man påträffats i ett skogsparti. En förundersökning om mord är inledd.

Våldsspiralen i Sverige har under lång tid varit stegrande och gårdagskvällen utgjorde inget undantag. Det senaste dygnets facit inbegriper bland annat ett misstänkt våldtäktsförsök i närförorten Bromma, i nordvästra Stockholm, samt ett misstänkt mord i Mölndal, strax utanför Göteborg.

Larmet om det misstänkta våldtäktsförsöket inkom till polisen vid 23.30-tiden på torsdagskvällen. Offret är en 16-årig flicka och våldtäktsförsöket ska ha inträffat vid och omkring Lillsjön, som ligger i området – Flickan och mannen är enligt utsago inte bekanta med varandra, kommenterar Tove Hägg vid Stockholmspolisen.

Polisen var snabbt på plats med hundpatruller och har även haft inledande samtal med brottsoffret. På den information som polisen fått fram har en förundersökning om försök till våldtäkt inletts, står det att läsa på Polisens hemsida.

I Mölndal utanför Göteborg påträffades på torsdagskvällen en död man i ett skogsparti. Mannen anträffades av förbipasserande som då larmade polisen. Det är i nuläget oklart vad som hänt mannen men det finns misstankar om att han bragts om livet.

Polisen har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och inlett en förundersökning om mord. Man har även påbörjat dörrknackning och andra utredningsåtgärder i området.

Den avlidne mannen är ännu inte identifierad. Den tekniska undersökningen är nu avslutad och avspärrningarna därmed hävda. Efter spaning och utredning greps en man i 40-årsåldern i Göteborg vid 22-tiden igår kväll. Efter förhör anhölls han av åklagare misstänkt för mord.

 
 
 
ONDSKAN HAR TAGIT ÖVER!     /ANJI
 
Men de får sina straff en dag!
 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 14 maj 20:12

  https://www.vaken.se/ultraprocessad-mat-som-frukostflingor-snacks-glass-chips-och-fardiglagat-ger-dig-cancer-och-infarkt/   Ultraprocessad mat som frukostflingor, snacks, glass, chips och färdiglagat ger dig cancer och infarkt 2024-05-...

Av Anji - Söndag 12 maj 23:28

  Lita på Gud i allt     1 Sam 2:35 Men jag ska låta en trogen präst träda fram åt mig. Han ska göra det som är i mitt hjärta och min själ. Åt honom ska jag bygga ett hus på fast grund, och han ska ständigt vandra inför min smorde...

Av Anji - Lördag 11 maj 22:15

        Ps 36:11Låt din nåd bli kvaröver dem som känner dig,din rättfärdighet över demsom har ärliga hjärtan.   Ps 36:8Hur dyrbar är inte din nåd, o Gud!Människors barn har sin tillflykti dina vingars skugga.   Ps 42:9Om dagen s...

Av Anji - Fredag 10 maj 13:35

  Napoleon tillbaks?   FRÅN  Peter Krabbes sida    https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/04/12/napoleon-tillbaks/ :   Så har då värmen kommit till Sydfrankrike. Temperaturerna infinner sig som vanligt på 25- 30-gradersnivån samtidigt...

Av Anji - Fredag 10 maj 00:26


      FOTO ANJI       /A    

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards