Han  lever

Direktlänk till inlägg 3 augusti 2022

Kändisar normaliserar insektsätande /Artikel / Bedrövligt

Av Anji - 3 augusti 2022 21:29

https://newsvoice.se/2022/08/kandisar-normaliserar-insektsatande/


NOT NORMAL:

 

 

OPINION. I min intervju med Maria Zeee kanske du har hört oss nämna propagandaansträngningarna för att få insektsätande att framstå som normalt. 2018 gjorde skådespelerskan Nicole Kidman en video för Vanity Fair där hon äter “mikroboskap” från ett silverfat. Det här är en förolämpning mot folket i länder som saknar mat, som tvingas äta insekter för att överleva.

 

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com | Översättning: NewsVoice

 

Lägg märke till hur hon använder ätpinnar, en bekräftelse till vissa asiatiska kulturer där denna praxis inte ses som onormal. Många kändisar har också sagt att de införlivar insekter i sina dieter.

 

Kanada har redan börjat bygga en “alternativ proteintillverkningsanläggning” där de kommer att odla syrsor för mänsklig konsumtion. Detta är helt i linje med Klaus Schwabs agenda att minska utsläppen (skylla på boskapen och inte fabrikerna) och kontrollera världens befolkning. Det finns en anledning till att de försvårar jordbruket i first-world nations.

 

Läs mer: Globalister vill kontrollera livsmedelssystemet – Syrsor på menyn

 

Faktum är att WEF [World Economic Forum] släppte en artikel 2021 med titeln “Varför vi behöver ge insekter den roll de förtjänar i våra matsystem.

 

Artikeln syftar på den växande befolkningen, ett ständigt bekymmer bland globalisterna, och hävdar att det inte kommer att finnas tillräckligt med jordbruksmark för att odla mat till de uppskattningsvis 9,7 miljarder människor som kommer att sitta fast på denna planet år 2050.

 

Artikeln fortsätter:

 

 

“Nu måste vi övervinna de sista stora hindren: förutfattade meningar om insekter som en källa till mat och lagstiftning när det gäller användning och konsumtion av proteiner som härrör från insekter. Förbudet mot användning av insekter som proteinkälla har börjat utvecklas i Europa.

Under 2017 utökades godkännandet för användning av insektsproteiner från foder för sällskapsdjur till att även omfatta foder för vattenbruksdjur. I år rapporterade Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) att mjölmaskar är säkra för mänsklig konsumtion och ett beslut förväntas tas om användningen av insekter i fläsk- och fjäderfäfoder.”

 

Europeiska unionen godkände faktiskt användningen av viss insektskonsumtion 2021. Till och med Forbes publicerade en artikel som lovordade den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) för att ha godkänt åtgärden. Alla förespråkare nämner samma fördelar som alla handlar om “hållbarhet” och om att rädda miljön. Njut av mjölmaskarna och syrsorna.

Jag kan inte se detta som ett normalt menyalternativ och vägrar att konsumera insekter för någon galnings agenda att styra världen.

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com

NewsVoice: Armstrong säger i intervjun med Maria Zeee att WF:s agenda kommer att misslyckas.

Källa

KLAUS SCHWAB WEF  WHO  Vill att  vi ska äta sådant.  NO WAY

 

/Anji

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Tisdag 14 maj 20:12

  https://www.vaken.se/ultraprocessad-mat-som-frukostflingor-snacks-glass-chips-och-fardiglagat-ger-dig-cancer-och-infarkt/   Ultraprocessad mat som frukostflingor, snacks, glass, chips och färdiglagat ger dig cancer och infarkt 2024-05-...

Av Anji - Söndag 12 maj 23:28

  Lita på Gud i allt     1 Sam 2:35 Men jag ska låta en trogen präst träda fram åt mig. Han ska göra det som är i mitt hjärta och min själ. Åt honom ska jag bygga ett hus på fast grund, och han ska ständigt vandra inför min smorde...

Av Anji - Lördag 11 maj 22:15

        Ps 36:11Låt din nåd bli kvaröver dem som känner dig,din rättfärdighet över demsom har ärliga hjärtan.   Ps 36:8Hur dyrbar är inte din nåd, o Gud!Människors barn har sin tillflykti dina vingars skugga.   Ps 42:9Om dagen s...

Av Anji - Fredag 10 maj 13:35

  Napoleon tillbaks?   FRÅN  Peter Krabbes sida    https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/04/12/napoleon-tillbaks/ :   Så har då värmen kommit till Sydfrankrike. Temperaturerna infinner sig som vanligt på 25- 30-gradersnivån samtidigt...

Av Anji - Fredag 10 maj 00:26


      FOTO ANJI       /A    

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards