Han  lever

Direktlänk till inlägg 10 augusti 2022

DNA och Databaser! / Pfizer-vaccin ....omvandlas dna

Av Anji - 10 augusti 2022 22:16

 

 

https://www.vaken.se/kd-vill-ge-polisen-tillgang-till-dna-databaser/

 

Kristdemokraterna vill att polisen ska få tillgång till svenskars DNA som sparas i vårdens biobanker vid misstanke om brott som kan ge ett års fängelse. På sikt vill man även att polisen ska bygga upp sina egna DNA-databaser.

 

– Vi ser att nyttan i att polisen och rättsväsendet får använda DNA-register i brottsbekämpning överträffar de risker som finns, hävdar Andreas Carlson, rättspolitisk talesman för Kristdemokraterna.

 

I dagsläget är det patienten eller vårdnadshavarna som avgör huruvida deras eller deras barns blod- eller vävnadsprover får sparas i biobankerna – men detta vill Kristdemokraterna ändra på och ge polisen mandat att beslagta svenskarnas DNA.

Läs mer på nyadagbladet.seKD vill ge polisen tillgång till DNA-databaser

 

::::::::::::::::::::::::

 

https://www.vaken.se/pfizer-vaccin-tar-sig-in-i-leverceller-och-omvandlas-till-dna/

 

Svenska forskare från Lunds universitet har funnit att innehållet i Pfizers covidvaccin tar sig in i mänskliga leverceller och omvandlas till DNA, något som läkemedelsjättarna länge avvisat som desinformation.

 

Den svenska studien visar också att man kan utveckla autoimmun hepatit efter injektion av mRNA-vaccin.

Det är ett svenskt forskarteam från Lunds universitet som nyligen släppt studien kring covidvaccin och omstruktureringen av DNA och förändring av kromosomer i samband med de kontroversiella injektionerna, det rapporterar bland annat Epoch Times.

 

När mRNA-spikproteiner injiceras i kroppen tar de sig vidare till levern och utlöser DNA som finns inuti levercellernas kärnor, för att sedan gå över till cellernas cytoplasma och förvandlas till någonting som kallas LINE-1-protein. Ett segment av detta protein transporteras sedan tillbaka in i levercellernas kärnor där det fäster till mRNA och omvänt transkriberar det till spik-DNA.

 

Omvänd transkription är när DNA tillverkas av RNA. Den normala transkriptionsprocessen innebär att en del av DNA:t fungerar som en mall för att göra en mRNA-molekyl inuti kärnorna.

Läs mer på nyadagbladet.se

 

/Anji

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Fredag 19 april 00:13


    GLAD ÄNDA IN SJUNGA JAG VILL Glad ända insjunga jag vill,Jesus är min,allt hör mej till.Gud har mej kär,nåden är fri,lycklig jag är,mer ska jag bli. Borta jag var,fjärran från Gud,gav inget svarnär jag fick bud,hörde ej på,lyssnade ej...

Av Anji - Onsdag 17 april 21:38

  Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet” ”Vi kommer tala om detta i hundra år” – så stor är vaccinskandalenStor studie: HÖGRE risk att smittas ju fler vaccindoser man fått”En stor skandal&rdqu...

Av Anji - Måndag 15 april 00:45

      Trots att rekordmånga drabbats av allvarliga och bestående hälsoproblem efter vaccinet mot covid-19 är detta alltjämt en icke-fråga i Sverige. Ansvariga ministrar och myndighetschefer verkar låtsas om att problemet inte finns och ännu r...

Av Anji - Fredag 12 april 17:36


              /Anji

Av Anji - Torsdag 11 april 20:15

  VÄLKOMMEN HIT!   https://nyadagbladet.se/kultur/hon-sade-upp-sig-for-att-leva-som-hemmafru-i-50-talsanda/   Katrina sa upp sig för att leva som hemmafru i 50-talsanda   PUBLICERAD IDAG 20:05  - AV SOFIE PERSSON Foto: PA REAL LIFE...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards