Han  lever

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2022

Valfusk 2022? LÅNG ARTIKEL

Av Anji - 28 augusti 2022 22:13

https://newsvoice.se/2022/08/valfusk-2022/    Läs allt i länken här 

 

???

 

Valfusk 2022 – Hur ska det “fria” riksdagsvalet påverkas denna gång?

 

-

 

ANALYS & OPINION. Det lackar mot val 2022 nu i september och valfeber kan förväntas, åtminstone ibland oss som är politiskt intresserade. En grundläggande fråga som alla våra politiker och myndighetsrepresentanter nu gör allt för att inte behöva diskutera, är den fråga som vid förra valet dök upp som en synnerligen besvärande sak.

Text: Hans Erixon, Jan Norberg och Hans Jensevik | Bildmontage baserat på retuscherade valaffischer: NewsVoice | Läs mer i NewsVoice om valfusk

Skall vi i år skall drabbas av samma fiasko som vid valet 2018. Den frågan har vi, läs mestadels Hans Erixon, bestämt oss för att undersöka. Som vi alla minns från valet 2018 så tvingades Valmyndigheten att under några timmar stänga ned sitt externa webb-gränssnitt mot alla de av oss som ville följa valet i realtid, såsom det växte fram under valkvällen.

  • Har vi några garantier att fiaskot inte upprepas i år igen?
  • Kan vi verkligen lita på att valet genomförs på ett sätt som gör att vi kan lita på resultatet?

Dessa två frågeställningar lyfter vi fram i denna artikel men vi ställer oss också frågan om risken för att vi som väljare i demokratiska val inte kommer att tillåtas påverka samhällsutvecklingen genom framtida allmänna val.

Att vi och många andra medborgare ifrågasätter valets legitimitet beror ju på myndigheternas mörkning av den egentliga orsaken till att Valmyndighetens webbsida val.se kraschade vid valet 2018.

Innan vi närmare går in på vår redogörelse så kan det vara bra och veta att Sveriges allmänna val regleras i en av våra grundlagar Regeringsformen från 1974 och i Vallagen från 1997.

I Regeringsformens § 1 finns skrivet ”All offentlig makt i Sverige utgår från folket”. Med detta menas att folket har makten att via de allmänna och offentliga valen vart fjärde år, tillsätta sina politiska företrädare i Riksdagen, Regioner och Kommuner.

Men som samhällsutvecklingen ser ut idag och den Socialdemokratiska Regeringens agerande, så kan man få intrycket av att ordet ”UTGÅR” av Regeringen tolkas i betydelsen av att makten ”GÅR UT” från folket, det vill säga försvinner från folket.

Är svenska val verkligen fria från medvetet eller omedvetet valfusk?

Att vi som väljare har denna rätt till fria och allmänna val, är långt ifrån självklart i många länder runt om i världen. Även om denna rätt i Sverige, av en absolut majoritet anses som självklar, så är det ingen självklarhet att vi kommer att få behålla denna rätt i en överskådlig framtid i dess nuvarande skepnad.

Detta kan låta dramatiskt och sannolikt kommer vissa av okunskap att kalla det konspiratoriskt, men med tanke på alla internationella organisationer och ekonomiska krafters påverkan på Sverige och hur den Socialdemokratiska Regeringen agerar i dessa sammanhang, så är denna reflektion högst relevant.

Globalismens påverkan på våra svenska politiker

Dessa internationella organisationer/nätverk och alla de Non Governmental Organizations (NGO:s) som Sveriges politiker samarbetar med via möten, olika typer av samarbetsavtal och under andra samarbetsformer, har i de allra flesta fall en gemensam agenda och mål.

Att inom 2 mandatperioder till år 2030, få till stånd en ny Global världsordning med bland annat en Global Världsregering är högsta prioritet. Vi vill här visa på några konkreta exempel på detta;

Exempel 1. Fd. Statsminister socialdemokraten Stefan Lövens uppdrag i FN-panelen HLAB

Strax innan sin avgång som partiledare för Sossarna besökte Lövén FN med en påse fylld med cirka 8 miljarder svenska skattekronor.

Efter sin avgång som statsminister och partiledare för Socialdemokraterna fick Stefan Löven snabbt ett nytt jobb inom Förenta Nationerna i New York, av vännen från Socialistinternationalen socialdemokraten och FN:s nuvarande generalsekreterare Antonio Guterres.

Stefan Löven leder tillsammans med den Liberianska Ellen Johnson Sirleaf den så kallade FN-panelen High-Level Advisory Board On Effective Multilateralism (HLAB), som är en del av FN:s satsning på att driva igenom förändringar inom 12 områden ingående i programmet Our Common Goals.

Bland de drygt 80 förslag som nu Stefan och Ellen diskuterar med sina 10 panelmedlemmar och världsledarna återfinns tex. alla större och betydande ändringsförslag som World Economic Forumoch Klaus Schwabs agenda har föreskrivit och nu driver:

  • Globalt socialt kontrakt, globala klimatåtgärder, globalt reformerat matsystem,
  • Globala rättigheter och regler för Internet, globala legala digitala QR-identiteter för alla jordens invånare, globala nya världslagar
  • Globalt reformerade befogenheter för världshälsoorganisationen WHO, global vaccinationsplan, globalt reformerat ansvar för FN, globala nya affärsmodeller, m.m

Alla dessa förslag till åtgärder skall vara konkreta och definierade för att kunna beslutas och sättas i verket år 2030, med Covid-19 pandemin och Klimathotet som förevändning.

HLAB finansieras av FN och den svenska organisationen Global Challenge Foundation baserad i Stockholm och grundad av dess ordförande mångmiljonären Lazlo Szombatfalvy.

Organisationen leds av socialdemokraten och f.d journalisten och integrationsministern Jens Orback som bland annat i en SVT-intervju 2004 framförde att svenskarna måste vänja sig vid tanken att de kan bli en minoritet i Sverige.

Lazlo Szombatfalvy har bland annat sagt följande;

”Global styrning är ett ännu oprövat sätt att effektivare hantera globala spörsmål”.

I princip innebär det att världens stater ger ett överstatligt beslutande organ uppdraget att hantera vissa globala problem, samt förbinder sig att rätta sig efter dess beslut. Skrämmande!

Staterna avstår således ifrån den delen av sin suveränitet som avser beslut beträffande ett visst eller vissa, väl definierade, globala spörsmål till förmån för det överstatliga organet.

 

Ruggiga tankegångar som borde skrämma oss alla rejält. Stefan Lövén har inga som helst hämningar gentemot sitt land och sina landsmän, han måste betraktas som en veritabel landsförrädare.

 

 

/Läs hela artikeln i länken  överst

        

/Anji

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 29 april 18:24

  Dokumentär: Säkert och effektivt – Del 1 : Biverkningarna som inte får finnas   PUBLICERAD 27 APRIL 2024   I första delen i Tobias Hietalas dokumentär om skadorna av mRNA-injektionerna intervjuas de drabbade. Per Olhans...

Av Anji - Måndag 29 april 01:47

   “Ni ville mig ont, men Gud har vänt det till något gott. Han ville göra det som nu har skett och därigenom bevara många människor vid liv.” 1 Mos 50:20 I 1 Mosebok berättas om Josef som såldes som slav av sina bröder. Flera år sena...

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards