Han  lever

Alla inlägg den 8 juni 2022

Av Anji - 8 juni 2022 21:57

 Kärlek och hoppp i alla tider:

 

Det är något som alla människor vill ha eller har. Hoppet om en bättre värld, hoppet om ett bättre LIV, eller hoppet om rikedom, hoppet om hälsa. Alla bär vi inom oss något slags hopp inför våra stundande dagar. Bibeln har en hel del att säga om HOPP, och här kommer några bibelord:

 

 

*Älska Herren, alla ni som tjänar honom. Alla dem som håller sig till honom beskyddar han, men alla som vänder sig bort från honom straffar han strängt.* /Ps 31:24

 

*Därför, Herre, står mitt enda hopp till dig.* /Ps 39:8

 

*Jag står emellertid stilla och tyst inför Herren och väntar på att han ska befria mig. Frälsningen kommer bara från honom.* /Ps 62:6

Job var en man som fick det så svårt och hans ENDA hopp stod till Herren, är det så för dig också? Läs Job´s bok.

 

*Så får till slut den fattige hopp, och orättfärdigheten måste tystna.* /Job 5:16

 

*Tänk om Gud ville låta mig få göra det jag mest av allt längtar efter, att få dö under hans hand och bli befriad ur hans fruktansvärda grepp.* /Job 6:8

 

*Mitt liv drar förbi, den ena hopplösa dagen efter den andra.* /Job 7:6  Så kan det kännas för många.

 

*Men de ogudaktiga ska inte finna någon möjlighet att fly undan. Deras enda hopp är döden.* /Job 11:20 

De som är ogudaktiga kommer att få stå till svars, de känner inte Gud.

 

*När en ogudaktig människa dör grusas hennes hopp, eftersom allt det hon litat på inte var till någon hjälp.* /Ordsprb 11:7  

 

Vårt enda hopp är: HERREN

*De rättfärdiga kan se framåt med glädje, men de ogudaktiga har ingenting att vänta sig.*/ Ordsprb 10:28  

 

  Inget hopp-  utan Gud

 

*Du kan sova lugnt och tyggt, och behöver inte vara rädd för dessa olyckor, som plötsligt drabbar gudlösa människor. Herren ska beskydda dig och se till att du inte faller.* /Ordsprb 3:26 

    

Den som älskar Gud är trygg.

______________

Naturligtvis finns det fler bibelord, det kommer flera här vid ett annat tillfälle, jag ville bara fästa din blick på Guds ord, och visa vilka skillnader det är mellan en som litar på Gud och har sitt hopp i Gud, och hur det är för den som inte har sitt hopp och sin tro i Gud.

 

 

/ Anji

Av Anji - 8 juni 2022 00:34


World Economic Forum i Davos samlar många av världens allra mest inflytelserika aktörer inom olika sektorer av samhället. Den libertarianske senatorn Rand Paul är dock ingen anhängare av maktnätverket som han nu öppet varnar för då han anser att man vill införa ett totalitärt globalt styre där människors friheter och integritet är ett minne blott.

WEF-bossen och globalisten Klaus Schwab har tidigare skrutit om att hans adepter ”penetrerat” flera länders regeringar och skaffat inflytande över dessa. Rand Paul konstaterar att det är extremt illavarslande att det inflytelserika nätverket underminerar nationernas självbestämmande och demokrati och skapar ett samhälle där världen i praktiken istället styrs av en icke folkvald härskarklass.

– Den stora faran här, som är allvarligare än deras tramsiga omsorg om klimatavtryck, är detta; se hur dålig en regering är i ett land där du får rösta på dessa människor. Detta skulle istället vara en regering, en världsregering där du inte får rösta på någon. Detta är allas värsta mardröm, konstaterar han i Fox News.

– Kan du tänka dig en envärldsbyråkrati med den här eliten och deras privatflygplan som styr vårt land och vi får inte ens rösta? Jag är extremt mycket emot det här.

Paul konstaterar vidare att personer som lyft fram elitens planer på att skapa en världsregering tidigare brukat avfärdas som konspirationsteoretiker – men att WEF verkligen vill skapa just en världsregering och att detta är något som återfinns i deras uppdragsbeskrivning.

– De pratar om detta vid varje möte. Det är vad de arbetar för… En brist på suveränitet innebär en brist på frihet, det innebär bristande lyhördhet och det går emot precis allt som vårt land står för, fortsätter han.

 

 

 

Den frispråkige senatorn menar vidare att den globalistiska eliten inte bryr sig ett dugg om medborgarnas integritet eller privatliv och vill övervaka dessa på alla sätt de kan. Han pekar också på att vid nästa pandemi vill Världshälsoorganisationen (WHO) ha internationella regler och riktlinjer när det kommer till vaccin, social distansering eller maskbärande och att detta inte längre ska avgöras av de nationella regeringarna.

– Det blir ett internationellt mandat där de faktiskt vill övervaka alla med en QR-kod… När de pratar om de här sakerna så bryr de sig överhuvudtaget inte om människors integritet, konstaterar Paul.

 
 
 

 /Anji

 



Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards