Han  lever

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2023

Man och kvinna. Se artikel. Gud skapade...Video nedan

Av Anji - 8 oktober 2023 20:04


HEJ   Hösten är här!!



 


https://newsvoice.se/2023/10/brittiska-premiarministern-rishi-sunak-en-man-ar-en-man-en-kvinna-ar-en-kvinna/


 

Brittiska premiärministern Rishi Sunak: “En man är en man, en kvinna är en kvinna


PUBLICERAD 5 OKTOBER 2023
Rishi Sunak, Storbritanniens premiärminister sedan oktober 2022
Rishi Sunak, Storbritanniens premiärminister sedan oktober 2022.
 
 

Rishi Sunak ansluter sig till en grupp av Tory-ledare som anser att kampen mot “wokeism” kommer att bli en viktig kampanjfråga nästa år. “Människor kan inte bara välja vilket kön de vill vara”, sa Sunak under den konservativa partikonferensen i veckan.

“Vi ska inte bli mobbade för tron att människor kan vara vilket kön de vill. Det kan de inte. En man är en man och en kvinna är en kvinna. Och det är bara sunt förnuft!”, sa han i sitt avslutande tal på onsdagen, medan publiken bröt ut i applåder.

 

Tories, som har haft makten i Storbritannien i 13 år, står inför en tuff kamp vid valurnorna nästa år. Att kontrastera deras inställning till transpersoners rättigheter mot Labourpartiets valdes som en strategi för valkampanjen, föreslog Financial Times på tisdagen med hänvisning till källor med insyn och talen under konferensen i Manchester, skriver den i EU och Sverige förbjudna tidningen Russia Today (RT).

 


Inrikesminister Suella Braverman hävdar att oppositionen försöker göra Storbritannien “vaket” (woke) och varnar för att “mycket kontroversiella idéer” tvingas på landet, inklusive “genusideologi, vita privilegier [och] anti-brittisk historia”.

 

“Det brittiska folket kommer att få bestämma om de vill begränsa woke med Rishi Sunak eller låta det löpa amok med Keir take-the-knee Starmer”, sa Braverman och syftade på Labourledaren.

Andrew Boff, medlem i Tory London Assembly, kastades ut från konferensen för att ha häcklat Braverman efter hennes inlägg.

 

Hälsominister Steve Barclay lyfte fram planerna på att “erkänna vikten av olika biologiska behov och skydda kvinnors rättigheter” i National Health Service konstitution. Översynen kan leda till att avdelningar endast för kvinnor blir förbjudna för transsexuella kvinnor [män], skriver RT i den blockerade artikeln “A man is a man, a woman is a woman – British PM”.

 

 

“Som konservativa vet vi vad en kvinna är”, sa sekreteraren i en uppenbar pik mot Keir Starmer, som har antytt att vissa kvinnor har manliga könsorgan.

Michelle Donelan, vetenskapsministern, gick till angrepp mot “wokeismens långsamma krypande” under partiets sammankomst.

 

Affärssekreteraren Kemi Baden och den skotska sekreteraren Alister Jack, tog åt sig äran för att Tories i januari blockerade ett lagförslag om självidentifiering av sexuellt kön i Skottland.

 

Rishi Sunak har ändrat sig i frågan om könsidentitet och könsbyten. Han har tidigare uttryckt sig positivt i frågorna eller försökt undvika att ta ställning i könsidentitetspolitiken, menar RT.

 

Text: RT, “A man is a man, a woman is a woman – British PM”. Översättning: NewsVoice

 

 

/Anji

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards