Han  lever

Alla inlägg den 13 maj 2022

Av Anji - 13 maj 2022 22:51

 

https://www.vaken.se/fransk-hjalparbetare-var-i-bucha-det-ar-ukraina-som-begar-krigsbrott-inte-ryssland-nazister-overallt/

 

Sanningar  finns det ofta väldigt ont om, vad ser man i denna länken??

 

Adrien Bocquet är före detta soldat i franska armén, offer för en allvarlig olycka och författare till boken ”Stå upp och gå tack vare vetenskapen”. Under ett antal veckor var han och en vän från militären i Ukraina bland annat i omtalade Bucha där de levererade medicinsk hjälp till civilbefolkningen.


 

 VIDEO i LÄNK!

 


När han återvänder blir han chockad över det som sägs på nyheterna som inte alls stämmer med det han såg.

Av det han bevittnade var det ukrainska soldater som begick krigsbrott inte ryska. Azov-krigare med SS-symboler fanns överallt. Några som han hjälpte ska helt öppet ha talat om att förgöra svarta och judar. Att Europa levererar vapen till nynazister är för honom lika chockerande.

 

När han var där fanns inget han kunde göra annat än dokumentera och filma det han såg vilket han nu tänker använda som bevis. Han såg bland annat hur de sköt tillfångatagna ryska soldater i knäna och högre officerare i huvudet. Vidare påstår han att skadade byggnader är på grund av Ukraina.

Han ska även ha sett hur amerikansk TV filmade iscensatta händelser. Bucha är en sådan. Döda kroppar flyttades från andra platser och placerades medvetet på ett sådant sätt för att producera en chockerande film.

 

Min franska är inte lysande men detta, med lite hjälp från översättning hittad på Telegram, är vad jag kan förstå hans ord.

Börja lyssna 14 min in.

palbergstrom.com

 

/Anji

 

 

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards