Han  lever

Alla inlägg den 26 maj 2022

Av Anji - 26 maj 2022 21:39

https://peterkrabbe.wordpress.com/2022/03/29/jag-forstar-inte/

 

  Läs i länken om vad som sker i världen:

 

Jag förstår – inte?



När Main Stream Media beskriver situationen i Ukraina tycks det dominerande uttrycket vara ”vi förstår inte vad som händer”. Flyktingarna från Ukraina förstår inte, flyktingmottagarna förstår inte, soldaterna som förutsätts riskera sina liv förstår inte, medias läsare eller lyssnare förstår inte och våra politiker förstår definitivt inte.

 

Borde man inte kunna kräva att åtminstone vår regering och riksdag skall förstå? De som skall fatta besluten om vår framtid? Tyvärr finns det bara två alternativa tolkningar av detta, de förstår faktiskt inte heller eller så ljuger de det svenska folket rakt upp i ansiktet.

 

För det är ju egentligen inte särskilt komplicerat. I Genève i Schweiz sitter den judiske f.d.nazikollaboratören Klaus Schwab som hjärnan i sin organisation World Economic Forum, bildad av CIA:s förtrupper redan under andra världskrigets slutskede för att föra ut guld och viktiga personer ur det sammanfallande Tyskland. Sedan 1971 med uppdraget att sprida globalismens välsignelser över resten av världen. Jo, han har faktiskt haft det uppdraget i mer än 50 år, utan att behöva lämna över ordförandeklubban. Med hjälp av sin ”utbildning” till Young Global Leaders försöker han – sedan några decennier tillbaks – infiltrera sina adepter i nutidens statsförvaltningar. Ett exempel är Kanada som Schwab beskriver med orden

 

 – Igår var jag på en reception för premiärminister Trudeau och jag borde veta att hälften av hans kabinett eller till och med mer än hälften av hans kabinett är från World Economic Forums Young Global Leaders.

 

LÄS RESTEN  I LÄNKEN OVAN

 

 

/Anji

 

 BARA GUD KAN  RÄDDA MÄNNISKORNA--

 

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards