Han  lever

Direktlänk till inlägg 2 februari 2023

Modernas nya mRNA-preparat – ska injiceras rakt in i hjärtat !!!!

Av Anji - 2 februari 2023 22:00


https://nyadagbladet.se/ekonomi/modernas-nya-mrna-preparat-ska-injiceras-rakt-in-i-hjartat/

 

 

Modernas nya mRNA-preparat – ska injiceras rakt in i hjärtat


PUBLICERAD 31 JANUARI 2023
 - AV MARKUS ANDERSSON

Tidigare har läkemedelsjätten Modernas covidvaccin kopplats ihop med allvarliga hjärtkomplikationer. Nu är företaget i full färd med att ta fram ett preparat till personer som drabbats av hjärtattacker eller plötslig hjärtsvikt – ett mRNA-preparat som ska injiceras direkt in i hjärtat på patienterna.

 

Eftersom muskelceller börjar dö efter en hjärtattack och inte byggs upp igen så får en av fem patienter som haft en tidigare hjärtattack åter läggas in på sjukhus för behandling inom fem år. Modernas nya preparatet bygger på samma teknologi som företagets kontroversiella covidvaccin och är enligt vaccintillverkaren särskilt skapat för att hjälpa människor att återhämta sig från hjärtattacker.

 

Enligt Modernas beskrivning, riktad till investerare, ska det ”instruera de mänskliga hjärtcellerna att generera ett hormon som är känt för att förbättra blodflödet och som hjälper till att återskapa skadade hjärtmuskler”.

 

Precis som covidvaccinet använder detta preparat mRNA och är enligt Moderna skapat för att ”instruera kroppen att producera relaxin med en förlängd halveringstid, med målet att producera en varaktig klinisk fördel hos hjärtsviktspatienter”.

 

Man hävdar vidare att ”denna längre halveringstid kan resultera i mer varaktiga effekter jämfört med tidigare tillvägagångssätt”.

Moderna har låtit meddela att de kliniska testerna redan påbörjats och att de första patienterna har fått det nya preparatet.

– Vi har nu på kliniken ett superspännande program där vi injicerar mRNA i människors hjärtan efter en hjärtattack för att få tillbaka nya blodkärl för att hjälpa till att revaskularisera hjärtat. Det är lite som science fiction-medicin men det är det som är det verkligt spännande för migdeklarerade Modernas vd Stéphane Bancel i oktober.

De kliniska testerna ska utröna hur säker injektionen är för människor och hur väl patienterna som behandlas kan tolerera det – samt försöka avgöra vad som är en lagom dos och frekvens.

 

 

 

Nya Dagbladet har tidigare uppmärksammat hur Modernas mRNA-vaccin i flera uppmärksammade rapporter kopplats ihop med allvarliga hjärtkomplikationer hos unga – något som också ledde till att Folkhälsomyndigheten och en rad andra länder stoppade injektioner med preparatet.

 

 

 

INGEN vill erkänna hur farligt detta är??   Frälsningen, till att lära känna JESUS sitter i hjärtat , i vår ande.  !!! MÄRKLIGT.............

 

/Anji

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Söndag 12 maj 23:28

  Lita på Gud i allt     1 Sam 2:35 Men jag ska låta en trogen präst träda fram åt mig. Han ska göra det som är i mitt hjärta och min själ. Åt honom ska jag bygga ett hus på fast grund, och han ska ständigt vandra inför min smorde...

Av Anji - Lördag 11 maj 22:15

        Ps 36:11Låt din nåd bli kvaröver dem som känner dig,din rättfärdighet över demsom har ärliga hjärtan.   Ps 36:8Hur dyrbar är inte din nåd, o Gud!Människors barn har sin tillflykti dina vingars skugga.   Ps 42:9Om dagen s...

Av Anji - Fredag 10 maj 13:35

  Napoleon tillbaks?   FRÅN  Peter Krabbes sida    https://peterkrabbe.wordpress.com/2024/04/12/napoleon-tillbaks/ :   Så har då värmen kommit till Sydfrankrike. Temperaturerna infinner sig som vanligt på 25- 30-gradersnivån samtidigt...

Av Anji - Fredag 10 maj 00:26


      FOTO ANJI       /A    

Av Anji - Torsdag 9 maj 14:36

  Ordförande för belgiskt hälsoförsäkringsbolag främjar eutanasi som lösning för åldrande befolkning 2024-04-15 Självmord…..   Ordföranden för Belgiens största hälsovårdsfond har föreslagit eutanasi som en lösning på landets proble...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards