Han  lever

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2023

Ett mänskligt liv i Sverige.... ARTIKEL Vaken.se

Av Anji - 3 oktober 2023 14:19

 

 

 

https://www.vaken.se/ar-ett-manskligt-liv-i-sverige-mer-vardefull-an-ett-soffset/

 

Ett stort missförstånd som hindrar de flesta att se den pågående våldsvågen i Sverige är skillnaden i nivå av tänkbar våld och och grad av hänsynslöshet som olika individer och grupper är beredda på att utföra för att uppnå sina mål. Även stora skillnader i uppfattningen av hur mycket ett ett mänskligt liv är värt i respektive individs föreställningsvärld.

 

Medans gängens syn på värdet och respekten av mänskligt liv har sjunkit såpass lågt att det är ”moraliskt” godtagbart att skjuta oskyldiga vuxna och barn för att ”kanske” få med den ”tänkta” måltavlan på köpet. Och även även att mörda någon för så lågt som 25 000 kr som man typ får två halvbra soffor för.

 

När man som privilegierad innerstadspolitiker skall förstå och besluta för att bemöta detta mindset är det svårt att relatera till det för att det är så långt ifrån ens egna referensramar.

 

 

Man försöker tänka empatiskt om individer som totalt tappat bort all form av mänsklig empati. För sådana individer och grupper uppfattas empati och kärlek som signaler av svaghet och dessa signaler tolkas i sin tur som bekräftelse på att det man gör är rätt och fungerar.

 

 

För att förstå hur man bäst skall handskas med individer och gäng som är så mentalt och emotionellt förvrängda måste man först förstå och acceptera att de är det. Först då kan lämpliga insatser av rätt sort och rätt grad implementeras.

Det är en djupare fråga om hur det kommer sig att människor kan formas till att bli så hänsynslösa men just nu är det viktigast att se till att detta fenomen stävs, avlägsnas och isoleras från att vidare ta fotfäste i samhället.

Det är också viktigt att denna grupp ser sin val som moraliskt och praktiskt överlägsna alla andra i samhället och har även visat att de vill använda sitt kapital för att influera och förändra samhällets struktur och myndigheter för att passa deras förvrängda logik.

 

 

De har har skapat klaner, lyckats infiltrera ideella organisationer, lokala politiska föreningar, lokala bankkontor och u senast även en vårdcentral.

Det som i praktiken sker är en aktiv kampanj för en moralisk erodering av Sverige som vi känner till det.

 

Dessa gäng kommer inte att ge sig förrän hela samhället genomsyras av deras hänsynslöst oetiska logik där vi alla på ett eller annat sätt tjänar detta nya system och förhåller oss i våra liv till dess skrivna och oskrivna regler.

De mord och skjutningar må handla om pengar men på ett djupare plan handlar detta mer om hur en allt mer framträdande grupp värderar just pengar.

För de flesta av oss i Sverige är vi kollektivt överens om att vi kan investera miljoner och åter miljoner kronor för att bevara ett mänskligt liv. Kanske till och med under dennes hela livstid.

 

För gängen är ett mänskligt liv just nu värt ca en halvbra soffset.

Detta handlar inte om pengar. 

Detta handlar inte om våld.

I grunden handlar allt detta om värderingar kring värdet av ett mänskligt liv och värdet av att leva i en rättvis rättsstat där alla kan känna sig trygga och respekterade.

 

Vilket Sverige vill vi leva i?

 

 

Valet avgörs nu.

En orolig medborgare, Är ett mänskligt liv i Sverige mer värdefull än ett soffset? 

     

_______________________________

 

 

/Anji

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Av Anji - Söndag 21 april 23:48


  https://www.vaken.se/dr-joseph-mercola-fagelinfluensa-kan-inte-doda-manniskor-om-den-inte-ar-modifierad-i-laboratorium/   Alla påståenden om rädsla för möjligheten av en dödlig fågelinfluensa har visat sig vara falska.   Detta enligt D...

Av Anji - Lördag 20 april 14:30

             Se artikel:   Kärlek. Kärlek. Kärlek. Många söker den. Men vet man att kärleken är ljusets källa?   Bibelorden i 1 Kor 13 berättar för oss om Kärleken och att den är störst av allt, och det är sant. Kärlek är inte lust och kärl...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Oktober 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards