Han  lever

Alla inlägg den 15 augusti 2023

Av Anji - 15 augusti 2023 20:27


 




Geoingeneering     SE LÄNK

 

 

https://www.geoengineeringwatch.org/

 

 

USA har patent på att....

 

 

 

 

/Anji

Av Anji - 15 augusti 2023 00:30

https://nyadagbladet.se/utrikes/eu-parlamentarikern-eliten-vill-forslava-oss/https://nyadagbladet.se/utrikes/eu-parlamentarikern-eliten-vill-forslava-oss/

 

EU-parlamentarikern: ”Eliten vill förslava oss”

CORONAREPRESSIONEN 
PUBLICERAD IDAG 11:30
 - AV MARKUS ANDERSSON
Coronarepressionen infördes för att bryta ner och kontrollera medborgarna, enligt Christine Anderson.

Alternativ för Tysklands EU-parlamentariker Christine Anderson menar att den så kallade covidpandemin i praktiken användes av samhällseliten som en gigantisk testballong för att se hur de skulle gå till väga för att ta ifrån medborgarna deras friheter och grundläggande rättigheter – och tvinga människor till underkastelse.

– Hela covidvansinnet, den så kallade pandemin. Det var bara en gigantisk testballong… För att se exakt vad de skulle behöva göra för att få fria individer i ett fritt och demokratiskt samhälle att gå med på att tvingas till lydnad. Det var det de försökte fastställa.

– De har listat ut det, lita på mig, de är mycket smartare nu. Målet, i slutändan, är att omvandla våra fria och demokratiska samhällen till totalitära samhällen. Deras mål är att beröva var och en av oss våra grundläggande rättigheter, frihet, demokrati och rättsstatsprincipen, deklarerade hon under den internationella covidkonferensen som anordnades i Bryssel i maj och sponsrades av EU-grupperna Europeiska konservativa och reformister samt Identitet och demokrati.

 

Enligt Anderson handlade coronarepressionen aldrig om att skydda människors hälsa – utan om att bryta ner medborgarna och förvandla dem till en lättmanövrerad massa utan egen vilja som är helt beroende av de styrandes välvilja.

– Så jag bönfaller verkligen folket och alla folk runt om i världen. Sluta för guds skull att ge er demokratiskt valda regering tvivelsmålets fördel. De är inte förtjänta av det. Sluta rationalisera vad din regering än gör. Sluta rationalisera och kom med några goda avsikter. De har inga goda avsikter – de har aldrig haft det.

 

https://twitter.com/i/status/1689899083937239040   VIDEO

 

– Under hela mänsklighetens historia har det aldrig funnits en politisk elit som brytt sig om vanliga människors välbefinnande, och det är inte annorlunda nu.

Christine Anderson liknar vidare den totalitära strömningarna i de övre samhällsklasserna vid en hungrig alligator. Hon menar att den som tror att man kan slippa undan tyranniet genom att göra som makthavarna säger ändå kommer att bli uppäten – om än efter de övriga.

– För Guds skull, bryt tystnaden, tala klarspråk, sluta lyda, börja göra uppror. De är ute efter dig om du inte gör motstånd.

 

 

 

/ANJI               .....  -Märkligt hur denna sitter i EU och klagar  på sina medarbetare, det brukar inte ske...eftersom detta hör till den nya världsordningen...

 

 

Allmänt · 2023 · EU · Världen · WHO

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards