Han  lever

Alla inlägg den 18 augusti 2023

Av Anji - 18 augusti 2023 14:09

 

   

                             Foto: Anji

 


 https://www.vaken.se/eu-parlamentet-rostade-igenom-lag-som-hotar-jordbruket/

 

solenergi hållbart jordbruk Ekologiska gårdar hotar jordbruket

EU-parlamentet röstade igenom lag som hotar jordbruket

 

De flesta svenskar vet kanske inte om det, men tidigare i sommar röstade EU:s parlament igenom den så kallade naturrestaureringslagen, eller ”Nature Restoration Law”, som härrör från EU-kommissionen. Det handlar om påstådd restaurering av natur inom Europeiska unionen.

 

– Lagen om återställande av naturen. Vad trevligt det låter. Vem skulle inte hålla med om det? Men den verkliga sanningen är att detta bara är ytterligare en enorm idioti som vi sett i denna kammare otaliga gångersade Europaparlamentarikern Mislav Kolakušić i juli.

 

 

– Det enda verkliga målet med denna lag är konfiskering av privat egendom och konfiskering av jordbruksmark från bönder, med det yttersta målet att göra organisk mat otillgänglig för medborgarna. Man vill förhindra att den vanliga medborgaren kan äta normal mat. Det är vad lagen är. Det skulle vara bättre att kalla det lagen om otillgänglighet av livsmedel för EU-medborgare. Förr fanns det åtminstone en viss värdighet i kommunismen, lagarna om konfiskering av privat egendom kallades konfiskationslagar. Nu kallar man det lagen om återställandet av planeten, om återställandet av naturen. Tja, det är nonsens och idioti.

 

I maj sade den nederländska EU-parlamentarikern Rob Roos att EU och FN utplånar Europas bönder med lagar och regler om ”klimatet” och ”kväve”.

 

– Denna ”Great Food Reset” leder till hjärtslitande scener i Nederländerna. Varje år tar 20-30 jordbrukare livet av sig. Och utan bönder kan vi skymta svält ännu en gång. Titta på Sri Lanka, där en ”perfekt” implementering av ESG ledde till plötslig svält och kaos, förklarade han. Snälla stoppa denna omänskliga politik.

 

Snälla stoppa ”Nature restoration act”. Stoppa Agenda 2030, som förstör våra bönder i jakt på en idealistisk koldioxidfri utopi. Låt oss börja skydda och hylla våra bönder igen. Inga bönder, ingen mat, ingen framtid.

 

Läs mer på swebbtv.seEU-parlamentet röstade igenom lag som hotar jordbruket

 

 

/Anji

 



Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards