Han  lever

Direktlänk till inlägg 31 januari 2024

EU-politiker: Makteliten är extremister – INTE folket /Artikel

Av Anji - Onsdag 31 jan 19:46

EU-politiker: Makteliten är extremister – INTE folket

https://nyheter.swebbtv.se/eu-politiker-det-ar-makteliten-som-ar-extremister-inte-folket/


Makteliten i Europa har spårat ur och bedriver ”galna ideologiska nonsensprojekt” som flår vanliga människor som gäss och tar deras pengar. Det menar Europaparlamentarikern Christine Anderson, som hyllar de bönder som nu reser sig i länder som Tyskland.

 


Det är den tyska Europaparlamentarikern Christine Anderson som nu går till nytt angrepp mot makteliten i EU och Tyskland.


”Green Deal über alles” är budskapet från makthavarna, säger hon.


Men enligt Anderson handlar klimatfrågan egentligen om att ta pengar från vanliga människor.

 

 


– Glädjetårar fälldes här i kammaren när ni utlyste en klimatnödsituation och därigenom skapade ytterligare en grund för att få medborgarna att betala, betala och åter betala.

 


– Man kan se resultatet i Tyskland. Vår ekonomi ligger i ruiner och en våg av konkurser sveper över landet. Samtidigt flår man hundratusentals bönder, speditörer, företagare och medborgare som gäss. Medborgarna har fått nog och går äntligen ut på gatorna. Med all rätt! För så här kan det inte fortsätta!


Ett annat oroande faktum, förklarar Christine Anderson, är att politiken allt mer handlar om att inkräkta på människors grundläggande rättigheter.

 

 


– Denna statens intrång i privatlivet är inte bara oroande utan också farligt, fortsätter hon. Vi ser en politik som är riktad mot de egna medborgarna, en politik för reglering, beskattning och begränsning utan hänsyn till medborgarnas behov och rättigheter.


– Det handlar om våra rättigheter, vår frihet och vår framtid!, dundrar hon vidare. Vi måste agera tillsammans mot denna överdrivna reglering och ingrepp i våra grundläggande rättigheter. Vi måste stödja politik som sätter folkets intressen främst. Jag uppmanar er alla: Sluta lura medborgarna och få dem att betala för era galna ideologiska nonsensprojekt!

 

 


Enligt Anderson är det inte bönderna som nu demonstrerar som är extremisterna.


Tvärtom.

 


– Det är inte folket, inte bönderna, som är extremisterna. De riktiga extremisterna sitter på den tyska regeringsbänken. Att kritisera regeringen är inte grundlagsstridigt. Men en regering som bortser från folket och inte genomför dess vilja är grundlagsstridig!

 

 

 

Foto Anji  

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Av Anji - Måndag 22 april 21:34


                               VÅR!    bild Anji     Kapitel 12 Den andliga gudstjänsten 1 Därför uppmanar jag er, bröder, vid Guds barmhärtighet, att frambära era kroppar som ett levande och heligt offer som behagar Gud – er...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards