Han  lever

Direktlänk till inlägg 24 februari 2024

Sveriges ”elit” har allierat oss – med dem som startar alla krig

Av Anji - Lördag 24 feb 20:11


Sveriges ”elit” har allierat oss – med dem som startar alla krig   OM detta kan du läsa och se här nedan!


https://nyheter.swebbtv.se/sveriges-elit-har-allierat-oss-med-dem-som-startar-alla-krig/

 

Västvärldens politiker sitter på höga hästar och tror sig vara så mycket bättre än övriga världen. Men det är rena fantasier. USA:s historia sedan andra världskrig är ”ett pärlband av krig som de startat”, säger Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys.

 

 

Och det är till dessa krafter som politikerna nu har anslutit oss svenskar. Man jagar och låter oppositionella dö i fängelser – och lägger in veto mot resolutioner som skulle stoppa massdödandet i Gaza.

 


– Jag bara konstaterar att västvärldens agerande är mycket, mycket värre, säger Lars Bern i Swebbtv. Man tar död på demokratin.

 

 

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Lars Bern bland annat pratar om hyckleriet från väst. Västvärlden har egentligen inget moraliskt övertag längre.

– Sverige ansluter sig till en krigsallians som startar 80 procent av alla krig, säger Lars Bern i Swebbtv. Nato och USA startar alla krig. Alla krig i Mellanöstern. Alla arrangerade statskupper mot demokratiskt valda politiker. USA:s historia under efterkrigstiden är ett pärlband av krig som de startat. Det har vi anslutit oss till. Vi är därför fel nation att kritisera ryssarna.

 

 

Ryssland lämnar döda oppositionella efter sig – precis som väst.

Västmedia riktar all sin fokus på Putinkritiska Aleksej Navalnyj, som dog i ryskt fängelse, men säger knappast något alls om den berömda Zelensky-kritiska journalisten Gonzalo Lira, som nyligen dog i ukrainskt fängelse. Eller Wikileaks-grundaren Julian Assange för den delen – som håller på att dö i brittiskt eller kanske snart amerikanskt fängelse.

 

 

– Jag bara konstaterar att västvärldens agerande är mycket, mycket värre. Igår lade USA in sitt veto mot en uppmaning från FN:s säkerhetsråd att få Israel att sluta bomba människor i Gaza. Vad har vi att anmärka på andra länder?, fortsätter Lars Bern.

 

Globalisternas förföljelse av Donald Trump är ett annat exempel.

 

– Trump gick ju ut och jämförde sig själv med Navalnyj, och när man tittar på det så finns det faktiskt likheter. Trump står i opposition mot det amerikanska och globalistiska etablissemanget, och man gör sitt yttersta för att få honom fälld i domstol och få honom bakom lås och bom – för att han inte ska kunna bli president.

 

Det är inte bättre än att Putin spärrar in Navalnyj. Det är mycket värre, eftersom Trump faktiskt har ett stöd bakom sig. Man tar död på demokratin.

– Vi har inget som helst tolkningsföreträde!

 

***************OM DETTA KAN MAN TYCKA SOM MAN VILL! ::::::::::::::::::::::::::

 

/Anji

 

Bild Anji

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anji - Måndag 29 april 01:47

   “Ni ville mig ont, men Gud har vänt det till något gott. Han ville göra det som nu har skett och därigenom bevara många människor vid liv.” 1 Mos 50:20 I 1 Mosebok berättas om Josef som såldes som slav av sina bröder. Flera år sena...

Av Anji - Lördag 27 april 23:42

  KUNSKAP om Världen???  Ett måste.    /Anji  

Av Anji - Lördag 27 april 13:30

  LOVE:       LOVE.     /Anji       ...

Av Anji - Onsdag 24 april 18:15

        /Anji  

Av Anji - Tisdag 23 april 20:35

  SVERIGE mår inte bra och inte Världen heller, eller ?? Våldsdåden är många!     FAITH, GRACE, LIFE, LIVE     I bibeln står det om allt och om HUR man skall leva.   /Anji ...

Presentation

Omröstning

Firar du jul? Jesus är inte född på jul.
 Nej Jesus är inte född på jul
 Julen är katolsk och felaktig
 Finns det mer info att få?

Fråga mig

30 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Anji

Min Gästbok. Välkommen!

Prövningar


Ovido - Quiz & Flashcards